Skip to main content

Mencari Blogger Untuk Review Produk

Assalamulaikum dan salam sejahtera..

Kali ni ejulz nak cari blogger yg sudi review produk yg ejulz jual.. blogger yg berminat boleh tinggalkan link blog korang di ruang komen entry ni @ whatsapp link blog korang ke 0168500565.. tq..

Syarat :
1. Hanya untuk blogger Malaysia yang tinggal di Malaysia.
2. Review produk2 ni sekurang2nya sekali seminggu selama 4 minggu. Kalau nak review lbh dari tu dialu2kan.. ^_^
3. Bagi link review ke page https://www.facebook.com/EjulzBlogshop
4. Blogger yang terpilih secara automatik dapat beli produk2 ni dgn harga agen dropship

*Ejulz akan hubungi blogger yang terpilih dan blogger yang terpilih akan dapat 1 set produk PERCUMA..

Antara produk yg ejulz jual :













Comments

  1. http://mulan-sahbanu.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. htt://penulishingusan.blogspot.com

    ReplyDelete
  3. Semoga berjaya bagi yang nak mencuba :)

    ReplyDelete
  4. http://storymoryluahanku.blogspot.com

    ReplyDelete
  5. menarik, kak ana cuba hantar link mana tahu rezeki kan :)

    http://www.anajingga.com

    ReplyDelete
  6. comel-comel kotak yang teens tu :) ...

    ReplyDelete
  7. Mencuba juga
    http://www.arzmoha.com

    ReplyDelete
  8. macam menarik jer ni......semoga mendapat samburan ramai yer.....

    ReplyDelete
  9. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  10. Replies
    1. minyak angin aromaterapi.. minyak angin tapi berbau wangi..

      Delete
  11. http://ohpilihanku.blogspot.com
    email: eivagf88@gmail.com
    Blog ini ada buat review :)

    ReplyDelete
  12. nak cuba juga... :)
    www.dramaticuniq.com

    ReplyDelete
  13. ada lg ker..nk juga cuba..www.housewifearts.blogspot.com

    ReplyDelete
  14. sy berminat untuk review minyak ni

    www.maisarahsidi.com

    ReplyDelete
  15. http://angellovesoldier.blogspot.com/

    Tapi kamek sik berapa faham sebenarnya. Kamek polah entry dolok bok hantar link ka apa?

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Bahasa Bidayuh Serian Sarawak

Bidayuh Serian Punya Bahasa ⇩  • saya ⇨ aku • awak ⇨ amu • cantek/hensem ⇨ timengen/hensem • ya ⇨ aye • jangan ⇨ aba • tiada ⇨ anyap • taknak ⇨ agak • menyampah/geli ⇨ sidod • tahu ⇨ puan • kalau ⇨ wang • berlagak ⇨ sumbong • mana ⇨ gapih • sini ⇨ gatik • sana ⇨ ga-ih • mahu ⇨ irak • sekarang ⇨ itin • budak ⇨ anak inya • muda ⇨ ungod • pukul ⇨ paluk • jatuh⇨ jatuk • baring ⇨ nguleng • kacau ⇨ ngaco • paksa ⇨ maksa • makan⇨ maan • ngegeh ⇨ sundel • kucing ⇨ singau • anjing ⇨ kasung • nanti ⇨ matik • jalan2 ⇨ panu2 • sibuk ⇨ gago *Pelikk kan ? Tpi itulah bahasa kami BIDAYUH SERIAN SARAWAKIANS Copy & Paste. Ejulz sendiri pun x pandai bahasa bidayuh. Hehe. Kalau la mahir semua bahasa. Hehe

Akhirnya tewas 21-27/3/2022

Setelah lebih kurang 2 tahun kita dilanda wabak covid-19, akhirnya ejulz tewas juga. Walaupun telah cuba sedaya upaya melindungi diri dari wabak berkenaan untuk melindungi keluarga, sekelip mata terkena juga. Walaupun tidak tahu dari mana dan bagaimana boleh terkena, tapi kadang-kadang kecewa dengan sikap segelintir orang sekeliling yang sambil lewa. Dan mungkin untuk peringatan diri juga. Kecewa dengan sikap segelintir orang sekeliling? Terlebih dahulu ejulz mohon maaf andai apa yang ejulz katakan akan mengguris hati sahabat2 di sini yang merokok. Tapi inilah kenyataannya. Bukan ejulz melarang atau tidak membenarkan mereka yang merokok untuk merokok. Tapi kalau merokok di tempat yang tidak sepatutnya memang menyusahkan pihak lain lebih-lebih lagi mereka yang tidak merokok. Korang bayangkanlah bagaimana suasana pejabat dimana pekerja merokok di dalam pejabat seperti tidak ada salah langsung. Yang guna vape apatah lagi. Alkisah bermula pada 20 Mac 2022 dimana kakak ejulz yang sepatutnya

Mari belajar bahasa Sarawak -Part 6

Assalamualaikum n selamat pagi.. Wahh!! dah lama rasanya ejulz x buat entri pasal bahasa Sarawak.. Faham x entri Mari belajar bahasa Sarawak yg ejulz dah buat sebelum ni.. kalau x faham jangan malu, jangan segan.. tanya je.. ejulz x makan org pun. heHe Sejak kebelakangan ni, ejulz x sempat nak buat entri sebab sibuk sgt2.. Bila dah sibuk tu, macam2 la reaksi ejulz.. memang kelam kabut laa dibuatnya.. hiHi. So, arini ejulz nak share perkataan kelam kabut dalam bahasa sarawak.. Dalam bahasa sarawak, kelam kabut bermaksud "Kamboh".. KELAM KABUT = KAMBOH Dengan kata lain "Kamboh" ni bermaksud kecoh.. ni pun kira macam "kamboh" jugak laa.. hiHi Diharap semua boleh faham ek.. Kalau x faham @ ada nak tanya, tanya je laa k.. ejulz sedia membantu.. heHe  :)