Iklan

My Blogger My Blogger My Blogger My Blogger My Blogger My Blogger

Friday, 12 July 2019

Aktiviti Riadah 12 JULAI 2019



Alhamdulillah berpeluang beriadah petang ni. Semoga kita semua dikurniakan kesihatan yang berterusan. Amin

16 comments:

  1. Rajin Ejulz bersukan. Bersukan lah antara aktiviti yang paling saya tak minat selain melukis🤣.

    ReplyDelete
  2. Aduh...cemburu melihat kawan yang belum gantung kasut. last ikut pertandingan formal pun tahun 2006 tu pun terpaksa ponteng kuliah sebulan lebih sebab cedera teruk kat lutut time jumpa team simpanan Hijau Kuning. Sampai sekarang tak main dah...

    ReplyDelete
  3. Aamiin semoga terus menjaga kesihatan

    ReplyDelete
  4. semoga diberikan kesihatan yg baik :)

    ReplyDelete
  5. alahai dh lama tak bersukan gini..badan pun dah lemau..hehee

    ReplyDelete
  6. dah lama tak bersukan ni hihi

    ReplyDelete
  7. dah lama tak bersukan, lagipun saya tak boleh terlalu aktif...

    ReplyDelete
  8. alhamdulillah. teruskan dengan aktiviti riadah

    ReplyDelete
  9. tahniah! semoga kekal sihat dan happy

    ReplyDelete
  10. Aamiin.. semoga berterusan ye

    ReplyDelete
  11. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  12. Thank you so much for this wonderful Post and all the best for your future. Using Deskgram you can upload photos to instagram from PC/MAC, like and comment on post, follow unfollow profile, check news feed and many more.

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...