Wednesday, 19 May 2021

Lama menyepi ni..

 Assalamualaikum sahabat2 blogger semua

Lama dah menyepi ni.. Dah bersawang dah blog ejulz ni. hehe. Alhamdulillah 04.04.2021 ejulz dan isteri telah dianugerahkan seorang putera. Sebulan ejulz cuti jaga isteri tengah berpantang di kampung. hehe. Nasib baik bos luluskan. hehe. Dah kurang masa nak buka blog sebab nak tolong uruskan anak2. 

Macam dah tak reti nak menulis panjang2 kat blog ni. Dah lama sangat tak menulis ni. hehe. Ok bai. hehe


**Semoga sahabat2 semua sihat selalu, dijauhi dari penyakit covid dan dipermudahkan segala urusan.

8 comments:

  1. Alhamdulillah, tahniah ejulz

    ReplyDelete
  2. patot la lama menghilang..hihi

    ReplyDelete
  3. ohhh alhamdulillah dapat dikurniakan rezeki anak lagi sorang. semoga wife and baby terus sihat~

    Blog | The Grey Lines Between

    ReplyDelete
  4. Patutlah ejulz menyepi ingatkan bz ape ye..
    Tahniah Ejulz :)

    ReplyDelete
  5. Alhamdulillah... tahniah buat Ejulz dan isteri... semoga ibu dan baby sihat-sihat sentiasa ya...

    ReplyDelete

NASI ARAB TRAVEL MALAYSIAKU TERCINTA XCLUSIVE BOX

  Bersempena dengan Bulan Kebangsaan ini, Nasi Arab Travel melancarkan MALAYSIAKU TERCINTA XCLUSIVE BOX. Didatangkan dengan 2 varian, Varian...