Skip to main content

NASI ARAB TRAVEL MALAYSIAKU TERCINTA XCLUSIVE BOX

 Bersempena dengan Bulan Kebangsaan ini, Nasi Arab Travel melancarkan MALAYSIAKU TERCINTA XCLUSIVE BOX. Didatangkan dengan 2 varian,

Varian A : Set Kombo 4 pek
PERCUMA
1️⃣-Merdeka Book Mark
2️⃣-Quality Facemask
3️⃣-Hijab Xtender
4️⃣-FREE Postage
5️⃣-Malaysiaku Tercinta String Beg
6️⃣-Discount Card
7️⃣-Merdeka Xclusive Box



Varian B : Set Kombo 3 pek
PERCUMA
1️⃣-Merdeka Book Mark
2️⃣-Quality Facemask
3️⃣-Merdeka Xclusive Box
4️⃣-FREE Postage terhad (10 pagi - 10 malam sahaja)



p/s : Semua ni hanya akan dapat jika anda membuat belian sebanyak 3 - 4 pek pada 30 OGOS 2021
Tempoh Promosi :
30 ogos 2021(12am - 11.59pm)
Tarikh Postage :
1 -5 september 2021
TUNGGU!!!!!! ADA LAGI.. 😍
JOM Grab promo FREE Postage SEMENANJUNG & diskaun POSTAGE SABAH SARAWAK !!
Untuk belian 4 pek dan keatas secara automatik anda akan nikmati diskaun postage ke seluruh Semenanjung Malaysia dan diskaun postage ke Sabah Sarawak tau. Istimewa sebagai penghargaan dari kami kepada anda kerana memborong dari kami πŸ™‚
Masukkan kod kupon dibawah ini untuk grab promo istimewa ni




DAN adaaa lagi yang istimewa :
Istimewa Merdeka ni, dengan belian 3 pek saja pun dah boleh Grab promo
FREE POSTAGE SEMENANJUNG & diskaun POSTAGE SABAH SARAWAK tau !!
Terhad 10 pagi hingga 10 malam sahaja (30/8/2021)
masukkan kod kupon dibawah ini untuk grab promo istimewa ni :😊



Haaa.. Kepada yang pm tak sabar2 nak repeat order tu, sabar πŸ‘Œ. Tunggu 30 OGOS 2021.. Banyak HADIAH dan DISKAUN menarik.. JIMAT.. 😍 Yang nak beli sendiri boleh klik link kat bawah dan buat pembelian pada 30 OGOS 2021.
Kepada yang nak saya belikan boleh whatsapp di link di bawah πŸ‘‡πŸ‘‡
Tak nak tunggu hadiah dan diskaun.. Nak beli 1/2 pek je. Dah ketagih sangat nak makan nasi arab ni.. 😊 takpa boleh je terus order dari link di atas atau whatsapp saya untuk maklumat lanjut πŸ‘‡πŸ‘‡
REBUT PELUANG INI!!!

Comments

Post a Comment

Popular posts from this blog

Bahasa Bidayuh Serian Sarawak

Bidayuh Serian Punya Bahasa ⇩  • saya ⇨ aku • awak ⇨ amu • cantek/hensem ⇨ timengen/hensem • ya ⇨ aye • jangan ⇨ aba • tiada ⇨ anyap • taknak ⇨ agak • menyampah/geli ⇨ sidod • tahu ⇨ puan • kalau ⇨ wang • berlagak ⇨ sumbong • mana ⇨ gapih • sini ⇨ gatik • sana ⇨ ga-ih • mahu ⇨ irak • sekarang ⇨ itin • budak ⇨ anak inya • muda ⇨ ungod • pukul ⇨ paluk • jatuh⇨ jatuk • baring ⇨ nguleng • kacau ⇨ ngaco • paksa ⇨ maksa • makan⇨ maan • ngegeh ⇨ sundel • kucing ⇨ singau • anjing ⇨ kasung • nanti ⇨ matik • jalan2 ⇨ panu2 • sibuk ⇨ gago *Pelikk kan ? Tpi itulah bahasa kami BIDAYUH SERIAN SARAWAKIANS Copy & Paste. Ejulz sendiri pun x pandai bahasa bidayuh. Hehe. Kalau la mahir semua bahasa. Hehe

Akhirnya tewas 21-27/3/2022

Setelah lebih kurang 2 tahun kita dilanda wabak covid-19, akhirnya ejulz tewas juga. Walaupun telah cuba sedaya upaya melindungi diri dari wabak berkenaan untuk melindungi keluarga, sekelip mata terkena juga. Walaupun tidak tahu dari mana dan bagaimana boleh terkena, tapi kadang-kadang kecewa dengan sikap segelintir orang sekeliling yang sambil lewa. Dan mungkin untuk peringatan diri juga. Kecewa dengan sikap segelintir orang sekeliling? Terlebih dahulu ejulz mohon maaf andai apa yang ejulz katakan akan mengguris hati sahabat2 di sini yang merokok. Tapi inilah kenyataannya. Bukan ejulz melarang atau tidak membenarkan mereka yang merokok untuk merokok. Tapi kalau merokok di tempat yang tidak sepatutnya memang menyusahkan pihak lain lebih-lebih lagi mereka yang tidak merokok. Korang bayangkanlah bagaimana suasana pejabat dimana pekerja merokok di dalam pejabat seperti tidak ada salah langsung. Yang guna vape apatah lagi. Alkisah bermula pada 20 Mac 2022 dimana kakak ejulz yang sepatutnya

Mari belajar bahasa Sarawak -Part 6

Assalamualaikum n selamat pagi.. Wahh!! dah lama rasanya ejulz x buat entri pasal bahasa Sarawak.. Faham x entri Mari belajar bahasa Sarawak yg ejulz dah buat sebelum ni.. kalau x faham jangan malu, jangan segan.. tanya je.. ejulz x makan org pun. heHe Sejak kebelakangan ni, ejulz x sempat nak buat entri sebab sibuk sgt2.. Bila dah sibuk tu, macam2 la reaksi ejulz.. memang kelam kabut laa dibuatnya.. hiHi. So, arini ejulz nak share perkataan kelam kabut dalam bahasa sarawak.. Dalam bahasa sarawak, kelam kabut bermaksud "Kamboh".. KELAM KABUT = KAMBOH Dengan kata lain "Kamboh" ni bermaksud kecoh.. ni pun kira macam "kamboh" jugak laa.. hiHi Diharap semua boleh faham ek.. Kalau x faham @ ada nak tanya, tanya je laa k.. ejulz sedia membantu.. heHe  :)