Monday, 30 August 2021

NASI ARAB TRAVEL MALAYSIAKU TERCINTA XCLUSIVE BOX

 Bersempena dengan Bulan Kebangsaan ini, Nasi Arab Travel melancarkan MALAYSIAKU TERCINTA XCLUSIVE BOX. Didatangkan dengan 2 varian,

Varian A : Set Kombo 4 pek
PERCUMA
1️⃣-Merdeka Book Mark
2️⃣-Quality Facemask
3️⃣-Hijab Xtender
4️⃣-FREE Postage
5️⃣-Malaysiaku Tercinta String Beg
6️⃣-Discount Card
7️⃣-Merdeka Xclusive Box



Varian B : Set Kombo 3 pek
PERCUMA
1️⃣-Merdeka Book Mark
2️⃣-Quality Facemask
3️⃣-Merdeka Xclusive Box
4️⃣-FREE Postage terhad (10 pagi - 10 malam sahaja)



p/s : Semua ni hanya akan dapat jika anda membuat belian sebanyak 3 - 4 pek pada 30 OGOS 2021
Tempoh Promosi :
30 ogos 2021(12am - 11.59pm)
Tarikh Postage :
1 -5 september 2021
TUNGGU!!!!!! ADA LAGI.. 😍
JOM Grab promo FREE Postage SEMENANJUNG & diskaun POSTAGE SABAH SARAWAK !!
Untuk belian 4 pek dan keatas secara automatik anda akan nikmati diskaun postage ke seluruh Semenanjung Malaysia dan diskaun postage ke Sabah Sarawak tau. Istimewa sebagai penghargaan dari kami kepada anda kerana memborong dari kami πŸ™‚
Masukkan kod kupon dibawah ini untuk grab promo istimewa ni




DAN adaaa lagi yang istimewa :
Istimewa Merdeka ni, dengan belian 3 pek saja pun dah boleh Grab promo
FREE POSTAGE SEMENANJUNG & diskaun POSTAGE SABAH SARAWAK tau !!
Terhad 10 pagi hingga 10 malam sahaja (30/8/2021)
masukkan kod kupon dibawah ini untuk grab promo istimewa ni :😊



Haaa.. Kepada yang pm tak sabar2 nak repeat order tu, sabar πŸ‘Œ. Tunggu 30 OGOS 2021.. Banyak HADIAH dan DISKAUN menarik.. JIMAT.. 😍 Yang nak beli sendiri boleh klik link kat bawah dan buat pembelian pada 30 OGOS 2021.
Kepada yang nak saya belikan boleh whatsapp di link di bawah πŸ‘‡πŸ‘‡
Tak nak tunggu hadiah dan diskaun.. Nak beli 1/2 pek je. Dah ketagih sangat nak makan nasi arab ni.. 😊 takpa boleh je terus order dari link di atas atau whatsapp saya untuk maklumat lanjut πŸ‘‡πŸ‘‡
REBUT PELUANG INI!!!

5 comments:

NASI ARAB TRAVEL MALAYSIAKU TERCINTA XCLUSIVE BOX

  Bersempena dengan Bulan Kebangsaan ini, Nasi Arab Travel melancarkan MALAYSIAKU TERCINTA XCLUSIVE BOX. Didatangkan dengan 2 varian, Varian...