Iklan

My Blogger My Blogger My Blogger My Blogger My Blogger My Blogger

Friday, 2 November 2018

02.11.2018 Hari Istimewa

Alhamdulillah syukur. 02.11.2018 buat pertama kalinya bergelar ayah. Tiada kata yg dapat menggambarkan perasaan ejulz saat ini. Terima kasih buat sahabat2 yang mendoakan ejulz. Ejulz juga sentiasa mendoakan sahabat2 yang dikurniakan zuriat akan merasai kegembiraan seperti ini suatu hari nanti. Doakan kesihatan isteri dan anak ejulz k sahabat2 semua. Hanya Allah yang dapat membalas jasa baik sahabat semua.


Tuesday, 30 October 2018

Apa yang membuatkan pekerja bawahan kemurungan?



*Dapat banyak arahan
*Belum habis satu kerja dah dapat arahan baru 
*Tak ada printer colour, pegi kedai print (guna duit sendiri)
*Kertas warna tak ada, pegi beli  (guna duit sendiri)
*Plastik cover tak ada, pegi beli (guna duit sendiri)
*Bila nak hantar tugasan kepada pegawai yang berkenaan, pegawai tu tak ada kat tempat dia
*Sementara menunggu pegawai berkenaan, buat dahulu tugasan lain
*Last2 kita yg bertungkus-lumus buat kerja tanpa berkira guna duit sendiri kena maki bos sebab belum hantar tugasan


Korang rasa?







Monday, 29 October 2018

Birthday anak sedara ejulz

Paksu nak ucapkan Selamat Hari Lahir yang ke-5 buat Hasif.. Umi dia sambut bday dia kat kelas..








Comel2 rakan sekelas Hasif..




Semoga Hasif jadi anak soleh. Berjaya dalam akademik. Berjaya dunia dan akhirat.. Amin

Sunday, 28 October 2018

Jadi Bodyguard Datin Seri S

28 OKT 2018 - Menemani Datin Seri S shopping. Hehe.. Teman mak ejulz beli tudung arini. 















Ingatkan shopping tudung je. Bila dah lalu kat bahagian bag, haaa tu dia.. haha. Nasib baik handbag bijan tak ada. Hehe





"BAHAGIAKAN orang yang menyayangi kita. Insyaallah kita juga akan bahagia.."



Ayam blackpapper tak menjadi

Arini gigihkan diri masak ayam blackpapper dengan bantuan wife.. Tak berapa nak menjadi. Mungkin sos lada hitam perlu letak banyak sikit kot.



Apa2 pun tetap laku keras. Anak2 sesara semua suka makan. Siap tambah 2 kali. Hehe



LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...