Monday 24 July 2023

Nampak macam ada tapi tak tahu betul ker tidak

Alhamdulillah. Nampak macam dah ada sale tapi tak tahu betul ker tidak.. hehe.. Masih dalam pembelajaran lagi app ni.. Harap dapatlah rezeki untuk pendapatan sampingan kat sana.. Terima kasih CUYA di atas sedikit pandangan dan panduan kepada ejulz dalam ruangan komen post sebelum ni tentang tiktok..


Untuk video yang kedua, ejulz cuba perkenalkan Lampu Solar / Solar Light.. Menariknya lampu solar ni :

1. Semestinya jimat tenaga elektrik. Guna tenaga solar jer.
2. Waterproff.. Tak perlu risau kena hujan kalau letak kat luar rumah.
3. Kalau tengok review cahaya dari lampu ni memang terang.
4. Harga mampu milik.. semestinya.. hehe





Haa.. apa lagi.. jom cuci2 mata korang kat tiktok ni ---> https://vt.tiktok.com/ZSLussU2H/

Agak tertinggal perahu jugak la ejulz ni.. Dulu tak suka sangat tiktok ni sebab ingat ni app joget2 je.. haha.. rupa-rupanya baru tahu ada juga content bermanfaat dalam tiktok ni.. Dan boleh juga membeli belah dan cari pendapatan sampingan..

Kalau belum ada akaun tiktok, boleh daftar dari link ni ->  https://vt.tiktok.com/ZSLuAcJVP/


7 comments:

  1. nanti cek dekat bahagian Today's Data....boleh thu ad tk org beli

    pstu nk cek komisen tgk kt Commissions....biasa komisen lmbt masuk, kena tunggu

    ReplyDelete
  2. wah produk bisnis terbaik moga laris

    ReplyDelete
  3. Wah, hebat! Saya still tak tau guna tiktok, pening

    ReplyDelete

Cepatnya Masa Berlalu

Assalamualaikum dan salam sejahtera buat sahabat2 blogger ejulz... Harap semuanya dalam keadaan sihat.. Tak berasa hampir 4 bulan tak update...