Thursday 27 July 2023

Car Roadtax Holder

Assalamualaikum semua.. Harap sihat selalu.. Serius, sebenarnya ejulz dah kehabisan idea nak update apa kat blog ni. hehe. Sekadar nak mengalihkan benda-benda negatif di sekeliling yang berada di fikiran ejulz. Kalau boleh tak nak fikir sangat yang negatif2 di sekeliling ni. Buat sakit hati dan sakit kepala jer fikir.. ermmm..

Daripada memikirkan perkara-perkara negatif di sekeliling ni, baik ejulz perkenalkan produk yang ejulz buat affiliate di tiktok.. lebih baik.. ermmmm

Kali ni ejulz nak perkenalkan Car Roadtax Holder. Mungkin ada yang pernah tengok. Kepada yang tak pernah tengok, boleh dapatkan holder ni sementara masih ada stok.


Kelebihan holder ni :

1. Gam kat stiker roadtax tak melekat pada cermin kereta

2. Mudah dipasang

3. Pelbagai design menarik


Jom kita tengok design2 yang ada.


Ni design negeri-negeri :

KELANTAN

JOHOR


TERENGGANU


KEDAH


SABAH


PERAK


MELAKA


SELANGOR


PULAU PINANG


NEGERI SEMBILAN


PAHANG


PERLIS


SARAWAK


MALAYSIA


Ni pula design kata-kata semangat :

"Find a reason to smil everyday"


"Hari ini lebih baik dari semalam"


"Jangan bersedih, sesungguhnya Allah bersama kita"


Sebenarnya banyak lagi design2 yang ada. Nak tengok design2 lain? Klik sini.  https://ln.run/RMAL_


Kalau belum ada akaun tiktok boleh daftar ikut link ni ok.. --> https://ln.run/3OUmd


7 comments:

  1. tulah...nmpk comey plak benda nie...xd lah tgn nie geram je, nk kutey roadtex yang merekah2 tu...hahaha

    ReplyDelete
  2. inovasi yg bagus, tpi ptutnya yg negeri Melaka tu guna 'Aku anak melaka' drpd guna Saya....sebab kami org melaka kasar, biasa guna Aku ..hahahaha

    ReplyDelete
  3. Wah, setiap negeri ada ye.

    ReplyDelete
  4. Nampak nice jugak ni kalau letak kat kereta, senang cabut tak?

    Btw saya ada tag awak kat blog, ada masa free bacalah ye :)

    ReplyDelete
  5. Dah ada beli..suka bentuk Gini..hehee

    ReplyDelete
  6. senangya kalau guna roadtax holder macam ni takdelah pening fikir mcm mana nak tampal

    ReplyDelete

Cepatnya Masa Berlalu

Assalamualaikum dan salam sejahtera buat sahabat2 blogger ejulz... Harap semuanya dalam keadaan sihat.. Tak berasa hampir 4 bulan tak update...