Sunday 23 July 2023

Betul ker affiliate TIKTOK boleh buat duit?

 Assalamualaikum dan salam sejahtera buat semua.. Lama betul x update blog. hehe.. Hari ni ejulz tertanya-tanya.. "Kamu nanyak.." ayat yg selalu anak sulong ejulz kenakan ejulz. hehe. Tertanya-tanya apa? Betul ke tiktok boleh jadi sumber pendapatan? Bila tengok ada video jadi affiliate boleh jana pendapatan. Betul ker? Ada tak sahabat2 kat sini yang dah jana pendapatan dalam tiktok? Boleh tak share pengalaman korang? 

Ejulz pun baru cuba2 ni.. Kepada yang belum ada tiktok apa kata daftar sekarang.

Daftar sini πŸ‘‰πŸ»   https://vt.tiktok.com/ZSLuAcJVP/

Dengar kata jadi affiliate ni jual produk orang dan kita dapat komisyen. Ejulz tengok banyak juga barang2 viral dan harga pun murah.. Lagi2 kalau beli masa promosi.. Haa.. Kalau x caya boleh daftar ikut link kat atas tu dan tengok sendiri.

Produk pertama yg ejulz cuba buat video. πŸ‘‡πŸ»








Boleh klik sini πŸ‘‰πŸ» https://vt.tiktok.com/ZSLuDQMyn/

Mana tau ada rezeki anak2 kat sini. Amin.. Insyaallah ada rezeki nanti nak buat GA semula.. 



14 comments:

  1. All the best ya jadi Affiliate TT

    ReplyDelete
  2. lama tak nampak.. semoga sihat sejahtera... ramai yg kata boleh buat duit.. sy takda tiktok haha jadi tak tahu sgat

    ReplyDelete
  3. Boleh ejulz. Kamek dah dapat komisen pertama. Alhamdulillah...

    ReplyDelete
  4. moga sukses bisnisnya amiin

    ReplyDelete
  5. yea sik pasti kamek ejulz tapi mun shopping kat tiktok tauk kamek. heheheee...ada je nok ngait ati

    ReplyDelete
    Replies
    1. iboh lupak shopping di tik tok kmk. hehe

      Delete
  6. Cuya jadi affiliate juga...tapi untuk jadi affiliate tk boleh pakai belasah je post video bergambar, kena belajar tips dan trick cane nak tarik crowd untuk view video kita.

    cari la cikgu dlm tiktok tu, contohnya kak Belle...rujuk video2 yg dia ajar...kalau nk belajar psl tiktok cari teacher sufina

    Kalau pakai hentam je pos video memg tk menjadi, bukan sekali pos je terus ad org beli..

    kita pos video untuk tanam benih, dan nanti kita tuai kemudian...amik masa juga la untuk naikkan view

    ReplyDelete
  7. selalu shopping ada la, belum lagi try nak buat duit. tak berapa rajin nak explore lagi benda ni.

    ReplyDelete
  8. Rasanya saya tak reti guna tiktok sebab ramai cakap beli kat TT murah tapi bila saya klik barang je, nak checkout tu tetap harga mahal. Confuse jugak

    ReplyDelete

Cepatnya Masa Berlalu

Assalamualaikum dan salam sejahtera buat sahabat2 blogger ejulz... Harap semuanya dalam keadaan sihat.. Tak berasa hampir 4 bulan tak update...