Iklan

My Blogger My Blogger My Blogger My Blogger My Blogger My Blogger

Saturday, 24 February 2018

23-25 Feb 2018

Hujung minggu ni ejulz balik kat kampung wife.. x dpt la nk BW dulu.. hehee.. ziarah mentua di kampung sebulan sekali.. ^_^

Hujung minggu depan kalau ada masa free Insyaallah ejulz nak 'menguber'.. hehee. Nak cari rezeki lbh untuk family.. ^_^

Sorry tau, x dpt nak BW dulu kat kpg ni.. En. Digi dah sms bagitau limit data dah nak habis.. hehe. Kalau kat rumah boleh la guna wifi.. hehee

Selamat berhujung minggu semua. Tq sudi singgah sini..




13 comments:

  1. hahaha takpe, enjoy je life dekat kg. Dah balik nanti baru BW sampai lebam :P

    ReplyDelete
  2. Selamat berhujung minggu Ejulz...

    ReplyDelete
    Replies
    1. sekejap je rasa hujung mggu.. haha

      Delete
    2. Biasa la tu ejulz. Kalau kerja sendiri macam tak minum rasa je cuti hujung minggu

      Delete
  3. seronok lah balik kampung
    hehehe

    ReplyDelete
  4. buat uber juga ea..yeala sambilan kan..duit poket..hehe

    ReplyDelete
  5. yyeeayyy cikyan pon nak balik kmpung jugak laaa...seronok kan balik kmpung !

    ReplyDelete
  6. Wah.. Nak beruber ye.. Semoga sukses dan dipermudahkan..

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...