Skip to main content

Icon COmel pada chat box facebook


Harini ejulz belajar sesuatu yg baru ejulz tau.. hehehe
buat icon comel kat chat box facebook.. copy paste je.. hhehe

tips ni ejulz dapat dari blog Cik Tasya.. terjah la blog dia k.. :)


Harimau Malaya --> [[140478612676809]]

Angry Bird--> [[166456416741199]]
Shin Chan --> [[196431117116365]]
Doraemon --> [[155393057897143]] 
Spongebob --> [[334954663181745]] 
Domo --> [[250128751720149]]
Sonic --> [[120219704713360]]
Pooh --> [[123363421035031]]
Piglet --> [[132045620187428]]
Ultraman --> [[147290738648754]]
Bleach --> [[40134995667]]
Adidas --> [[111751548879681]]
BoBoiBoy --> [[110056482412380]] 
Mickey Mouse --> [[297035248728]]
Greyson Chance --> [[239842169376590]]

UPDATE

[[171108522930776]] -------> Trollface
[[164413893600463]] -------> Me Gusta
[[218595638164996]] -------> Yaoming
[[189637151067601]] -------> LOL
[[129627277060203]] -------> Poker Face
[[227644903931785]] -------> Forever Alone
[[100002752520227]] -------> Okay Guy
[[100002727365206]] -------> Challange Accepted
[[208551699231052]] -------> (d)
[[100003281387902]] -------> (smirk)
[[149615398444588]] -------> (wary)
[[147753965332916]] -------> (dhat)
[[211804458902220]] -------> (cd)
[[333708903307152]] smirk
[[131741810275104]] xp
[[300983063279872]] mario8
[[119793161471522]] cool
[[144264815683239]] maniac
[[164288477004432]] Cd
[[157618067676266]] xD
[[134695813311979]] Hmm
[[138413752938532]] chew
[[138413752938532]] ksmirk

Okey . ni pulak icon untuk profile picture kawan kita ...

1 . Klik Profile kawan anda
2. oke..tengok URL profile kawan anda kat atas tu : contoh : https://www.facebook.com/ejulz
3.copy contoh yang ejulz highlight kan warna merah tu . 
4.dan paste dalam chatbox contohnya. ejulz .. jangan lupa dan tambah [[ dan ]]

contoh . : [[ejulz]] *tak payah space ok ?

good luck ! (:

Comments

  1. mmg comel..dah try dah.hehehe :)

    ReplyDelete
  2. macam menarik, tapi lately ni dah jarang online fb, Btw, nice sharing.

    ReplyDelete
  3. elyna mirsada : hehehe.mmg menarik.. hehe

    ReplyDelete
  4. Eza Boom Boom :) sama2.. hehe

    ReplyDelete
  5. Cinta Misteri : layan gak.. hehe

    ReplyDelete
  6. Elfiza Ismail: nang comel.. hehe

    ReplyDelete
  7. wah menarik ..
    nanti akk cuba .. penat sgt badan , baru sampai dik huhuh

    ReplyDelete
  8. Before the days of the simulator, there was the full body suit.
    If she's upset, you should assume this is a cheating type of behavior. There may be times when he wants to have phone sex, but you are not turned on and it is an inconvenience to you.

    Visit my web-site; Telefonsex

    ReplyDelete
  9. And evaporator humidifier may be a simple pan of water or a more complex model.

    The technology is more efficient and precise in how it translates the key ingredients into the
    vapor itself. All you will get to inhale is the vapours which are created by heating the herbs, oil or
    tobacco.

    my web-site ... vaporizer

    ReplyDelete
  10. (v) Essential oil is not, at all, oily, but makes your eyes, water as soon as smelled or sniffed.

    Smoking is one of the habits which do not leave your side
    so fast and soon but then if you want to come out of it
    no less time, then you can always switch to herbal vaporizers.
    A vaporizer will be the best thing since sliced bread.
    Also see my website: vaporizer

    ReplyDelete
  11. Also available in varying proportions of nicotine giving better control over the
    health hazards like cancer etc. I've used both Brita and Pur filters (which you can buy almost anywhere) to filter water for the Vaporizer. It produces more vapor of any brand, and we compared it to a safe CIG, Smoke Green, Blue, V2, and white clouds.

    ReplyDelete
  12. The little fan is also very quiet; much quieter than a steam Vaporizer.
    Some of the leading brands of vapes in the market today are volcano, silver surfer and the iolite vaporizer.
    Take a teaspoon of the pepper and put it into a glass of water.

    ReplyDelete
  13. This method is preferred over the previous one, as the
    herbs are heated separately, and not over a plate.
    In the first furnace, raw materials are melted to become molten glass.
    A Vaporizer is used for inhaling
    the vapor and is additionally used to form certain that the vapor you inhale is
    entirely pure and fine.

    ReplyDelete
  14. Turn it all the way around to it's fullest degree and then back about. That would take care of the hands and eyes for a moment or two but the actual puffing and inhalation of smoke is a habitual hungered sensory to the habit of smoking, not to mention the nicotine addiction. This mobile phone features the slate smartphone design along with the full touch-screen display functionality.

    My web site :: Vaporizer

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Bahasa Bidayuh Serian Sarawak

Bidayuh Serian Punya Bahasa ⇩  • saya ⇨ aku • awak ⇨ amu • cantek/hensem ⇨ timengen/hensem • ya ⇨ aye • jangan ⇨ aba • tiada ⇨ anyap • taknak ⇨ agak • menyampah/geli ⇨ sidod • tahu ⇨ puan • kalau ⇨ wang • berlagak ⇨ sumbong • mana ⇨ gapih • sini ⇨ gatik • sana ⇨ ga-ih • mahu ⇨ irak • sekarang ⇨ itin • budak ⇨ anak inya • muda ⇨ ungod • pukul ⇨ paluk • jatuh⇨ jatuk • baring ⇨ nguleng • kacau ⇨ ngaco • paksa ⇨ maksa • makan⇨ maan • ngegeh ⇨ sundel • kucing ⇨ singau • anjing ⇨ kasung • nanti ⇨ matik • jalan2 ⇨ panu2 • sibuk ⇨ gago *Pelikk kan ? Tpi itulah bahasa kami BIDAYUH SERIAN SARAWAKIANS Copy & Paste. Ejulz sendiri pun x pandai bahasa bidayuh. Hehe. Kalau la mahir semua bahasa. Hehe

Akhirnya tewas 21-27/3/2022

Setelah lebih kurang 2 tahun kita dilanda wabak covid-19, akhirnya ejulz tewas juga. Walaupun telah cuba sedaya upaya melindungi diri dari wabak berkenaan untuk melindungi keluarga, sekelip mata terkena juga. Walaupun tidak tahu dari mana dan bagaimana boleh terkena, tapi kadang-kadang kecewa dengan sikap segelintir orang sekeliling yang sambil lewa. Dan mungkin untuk peringatan diri juga. Kecewa dengan sikap segelintir orang sekeliling? Terlebih dahulu ejulz mohon maaf andai apa yang ejulz katakan akan mengguris hati sahabat2 di sini yang merokok. Tapi inilah kenyataannya. Bukan ejulz melarang atau tidak membenarkan mereka yang merokok untuk merokok. Tapi kalau merokok di tempat yang tidak sepatutnya memang menyusahkan pihak lain lebih-lebih lagi mereka yang tidak merokok. Korang bayangkanlah bagaimana suasana pejabat dimana pekerja merokok di dalam pejabat seperti tidak ada salah langsung. Yang guna vape apatah lagi. Alkisah bermula pada 20 Mac 2022 dimana kakak ejulz yang sepatutnya

Mari belajar bahasa Sarawak -Part 6

Assalamualaikum n selamat pagi.. Wahh!! dah lama rasanya ejulz x buat entri pasal bahasa Sarawak.. Faham x entri Mari belajar bahasa Sarawak yg ejulz dah buat sebelum ni.. kalau x faham jangan malu, jangan segan.. tanya je.. ejulz x makan org pun. heHe Sejak kebelakangan ni, ejulz x sempat nak buat entri sebab sibuk sgt2.. Bila dah sibuk tu, macam2 la reaksi ejulz.. memang kelam kabut laa dibuatnya.. hiHi. So, arini ejulz nak share perkataan kelam kabut dalam bahasa sarawak.. Dalam bahasa sarawak, kelam kabut bermaksud "Kamboh".. KELAM KABUT = KAMBOH Dengan kata lain "Kamboh" ni bermaksud kecoh.. ni pun kira macam "kamboh" jugak laa.. hiHi Diharap semua boleh faham ek.. Kalau x faham @ ada nak tanya, tanya je laa k.. ejulz sedia membantu.. heHe  :)