Sunday, 6 May 2018

Motivasi




*Jemput join segmen dan aminkan doa sahabat2 k.. Klik SINI..

9 comments:

  1. absolutely! keep patience with your surrounding

    ReplyDelete
  2. wah..dari down terus bersemangat ni..bukan selalu nk dapat qoute cmni

    ReplyDelete
  3. As salam. Dlm musim PRU14 ni memang ada manusia yg dtg kpd kita masa perlukan kita aje. Bila senang lupakan kita plak! Apa2 pun abam kie jd follower ke 1953, orait? www.zukidin.com

    ReplyDelete
  4. Yg ni aida setuju. Sebab kita takkan boleh hidup happy if nak kan pujian org. Biat benda yg kita akan happy. Ikhlas doing it. Then kita akan happy secara semulajadi.

    ReplyDelete
  5. Macam cerita nak mengundi nilah.

    ReplyDelete
  6. Kat opis mmg selalu cmni tp in a negative way, suka kau bila perlu je, sad but its true

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...