Skip to main content

Nuffnang

Blogger mana yang tidak kenal Nuffnang? Mesti semua tau kan? Syarikat pengiklanan berbayar di blog.. Dah lama berblog tapi hasil iklan nuffnang belum cecah RM100.. haha.. 

Nak setting nuffnang pun dah penih kepala sekarang ni.. hehe..

Skyscraper ada keluar iklan.. tu pun jarang2.. :(
Leaderboard dan Large Rectangle dah tak keluar lagi iklan.. mungkin setting coding perlu update kot.. pening kepala update.. Dah x pandai.. hehe



Wahai nuffnang.. Tolonglah letak iklan banyak sikit kat blog ejulz ni k.. hehe

Last dapat CPC (Cost Per Click) 25 Mac 2018..


Tu ok lagi.. CPUV (Cost Per Unique Visit) last dapat 25 Ogos 2016.. Lama dah x dapat CPUV.. Sedih3





Jangan lupa aminkan doa sahabat-sahabat blogger kat SINI k..

Comments

  1. Haha susah nak dapat income drp Nuffnang skrg

    ReplyDelete
  2. sakit tengok nuffnang sekarang ni hahhaa

    ReplyDelete
  3. Sha pun dah lama tak check nuffnang.. Kikiki..

    ReplyDelete
  4. Kita dah lama buang nuffnang. Sebab bukan ape dulu nak try check website dia tapi xleh nak login. Last2 buang lah dari blog. Lepas bertahun gak lah baru boleh login balik. Tapi still tak letak lagi nuffnang dalam blog. hahaha. Tak tahu lah bila nak letak balik.

    ReplyDelete
  5. rabia hari tu sign up nuffnang jugak.kdg2 je keluar iklan

    ReplyDelete
  6. tak letak pon ..sbb asyik tak kua pon iklan..malas dah nk letak..merajok hahaha

    ReplyDelete
  7. sis guna lg nuffnang tapi payah gak nak cukup utk cashout tu.. takpe la... at least dia bg gak kempen2 baru.. baik dr takde kata orang,.. anyway salam kenal dr SIS HAWA dot com.. :D

    ReplyDelete
  8. Aida masih bersama nuff. Just nuff x seaktif dulu kala. Ntah la nape. Pyh iklan nyer nak munculkan diri.

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Bahasa Bidayuh Serian Sarawak

Bidayuh Serian Punya Bahasa ⇩  • saya ⇨ aku • awak ⇨ amu • cantek/hensem ⇨ timengen/hensem • ya ⇨ aye • jangan ⇨ aba • tiada ⇨ anyap • taknak ⇨ agak • menyampah/geli ⇨ sidod • tahu ⇨ puan • kalau ⇨ wang • berlagak ⇨ sumbong • mana ⇨ gapih • sini ⇨ gatik • sana ⇨ ga-ih • mahu ⇨ irak • sekarang ⇨ itin • budak ⇨ anak inya • muda ⇨ ungod • pukul ⇨ paluk • jatuh⇨ jatuk • baring ⇨ nguleng • kacau ⇨ ngaco • paksa ⇨ maksa • makan⇨ maan • ngegeh ⇨ sundel • kucing ⇨ singau • anjing ⇨ kasung • nanti ⇨ matik • jalan2 ⇨ panu2 • sibuk ⇨ gago *Pelikk kan ? Tpi itulah bahasa kami BIDAYUH SERIAN SARAWAKIANS Copy & Paste. Ejulz sendiri pun x pandai bahasa bidayuh. Hehe. Kalau la mahir semua bahasa. Hehe

Akhirnya tewas 21-27/3/2022

Setelah lebih kurang 2 tahun kita dilanda wabak covid-19, akhirnya ejulz tewas juga. Walaupun telah cuba sedaya upaya melindungi diri dari wabak berkenaan untuk melindungi keluarga, sekelip mata terkena juga. Walaupun tidak tahu dari mana dan bagaimana boleh terkena, tapi kadang-kadang kecewa dengan sikap segelintir orang sekeliling yang sambil lewa. Dan mungkin untuk peringatan diri juga. Kecewa dengan sikap segelintir orang sekeliling? Terlebih dahulu ejulz mohon maaf andai apa yang ejulz katakan akan mengguris hati sahabat2 di sini yang merokok. Tapi inilah kenyataannya. Bukan ejulz melarang atau tidak membenarkan mereka yang merokok untuk merokok. Tapi kalau merokok di tempat yang tidak sepatutnya memang menyusahkan pihak lain lebih-lebih lagi mereka yang tidak merokok. Korang bayangkanlah bagaimana suasana pejabat dimana pekerja merokok di dalam pejabat seperti tidak ada salah langsung. Yang guna vape apatah lagi. Alkisah bermula pada 20 Mac 2022 dimana kakak ejulz yang sepatutnya

Mari belajar bahasa Sarawak -Part 6

Assalamualaikum n selamat pagi.. Wahh!! dah lama rasanya ejulz x buat entri pasal bahasa Sarawak.. Faham x entri Mari belajar bahasa Sarawak yg ejulz dah buat sebelum ni.. kalau x faham jangan malu, jangan segan.. tanya je.. ejulz x makan org pun. heHe Sejak kebelakangan ni, ejulz x sempat nak buat entri sebab sibuk sgt2.. Bila dah sibuk tu, macam2 la reaksi ejulz.. memang kelam kabut laa dibuatnya.. hiHi. So, arini ejulz nak share perkataan kelam kabut dalam bahasa sarawak.. Dalam bahasa sarawak, kelam kabut bermaksud "Kamboh".. KELAM KABUT = KAMBOH Dengan kata lain "Kamboh" ni bermaksud kecoh.. ni pun kira macam "kamboh" jugak laa.. hiHi Diharap semua boleh faham ek.. Kalau x faham @ ada nak tanya, tanya je laa k.. ejulz sedia membantu.. heHe  :)