Iklan

My Blogger My Blogger My Blogger My Blogger My Blogger My Blogger

Tuesday, 31 December 2019

Blog Achieve sepanjang 2019


Tidak konsisten. Itu yang boleh ejulz katakan tentang pencapaian blog ejulz di tahun 2019 ni. Jan 24 entry, Feb 12 entry, Mac 40 entry, Apr 15 entry, Mei 13 entry, Jun 2 entry, Jul 8 entry, Ogos 2 entry, Sept 1 entry, Okt 4 entry, Nov tiada entry, dan Dis 13 entry termasuk entry ni. Hurmmm.. Mungkin disebabkan beberapa faktor seperti kesibukan dan masalah teknikal seperti internet.


Secara keseluruhannya bilangan entry tahun 2019 menurun dari tahun 2018. Harap ada semangat baru tahun 2020 untuk berblog.. hehe


14 comments:

  1. Sama dengan Kak Feni. Baru pagi tadi share di ig pasal blog post yang publish. total 2019 ngam soiii 200 entry jer. Haha btw tahniah ejulz. Semoga terus menulis dan buat sharing.

    ReplyDelete
  2. selamat tahun baru 2020..keep on blogging..

    ReplyDelete
  3. Semoga terus sukses pada tahun 2020 ye kak.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Amin.. xyah berkakak dengan saya yer.. saya lelaki.. hahaha

      Delete
  4. wow 2018 paling aktif hihi..smoga 2020 lg berjaya update byk2 entry hihi

    ReplyDelete
  5. Asam garam seorang blogger macam ni lah. kejap banyak kejap sikit entrynya. Ikut mood dan ikut masa juga. Apapun harap 2020 lebih banyak lagi daripada yang 2018 dan 2019 tu.

    ReplyDelete
  6. Semoga terus aktif berblogging, Ejulz.

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...