Iklan

My Blogger My Blogger My Blogger My Blogger My Blogger My Blogger

Sunday, 28 June 2020

Hanya sekadar pendapat

Ok. Ejulz selalu online blog guna phone sekarang ni. Jarang2 je guna komputer. Nak tanya tanya korang tentang paparan blog terbaru sekarang, suka atau tidak?

Kalau pendapat ejulz kurang selesa. Sebab apa? Macam banyak kena perlu tekan je. Hehe


Ni paparan terbaru blogger.com


Kemudian keluar paparan ni. Ok lah mcm biasa. Biasa kalau tekan je link terus ke blog blogger.


Sekarang ni kena tekan lagi link. Baru ke blog blogger.


Takpa la. Kena la belajar biasakan diri dengan sesuatu yg baru.


**Dah dapat emel dari google adsense. Akaun dah tak dapat diaktifkan semula. Masih cuba merayu 😭 Sebenarnya masih tak tak tahu apa yang menyebabkan akaun kena banned. Ingatkan disebabkan ejulz ada copy sesetengah info dari web lain. Ejulz selalu juga copy perkongsian dari web jakim dan kadang-kadang copy lirik lagu. Habis semua perkongsian dari jakim dan lirik lagu ejulz dah delete 😭 Pasrah je la.




19 comments:

  1. interface baru ni nampak kemas tapi itulah..macam banyak pula benda nak kena tekan.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mula2 x biasa. Insyaallah akan biasa. ☺️

      Delete
  2. Aik.. setakat yang sy tahu kena banned sbb kita terklik iklan dekat blog sendiri. Takpe try tanya siapa yang pakar ye. Btw interface ni ok je. Nampak kemas

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ohh. Sebelum ni memang pernah klik. Ingatkan nak tengok content iklan je. Ingatkan kalau kita klik tak ada bayaran n orang lain klik ada bayaran. Tak ada ilmu google tu la susah.

      Delete
  3. Replies
    1. Insyaallah nanti biasalah ejulz. Mula2 ni mmg kekok sikit. Hehe

      Delete
  4. Nanti lama-lama dah selesa ok kot.

    ReplyDelete
  5. ok je...selesa juga...yg lama dulu kecik sangat. yg ni nampak mobile sikit. nak masuk gambar byk2 pun senang

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul tu. Insyaallah sedikit masa lagi biasalah ejulz. Kene explore dulu ☺️

      Delete
  6. Saya lebih suka view blog guna komputer :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul tu. Tp komputer pun dah lama rosak. Guna hp je la mudah nak bw bila2 masa ☺️

      Delete
  7. Pada wak lebih mudah guna pc daripada hp

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kalau guna pc mmg puas hati. Tapi kalau guna hp dpt bila2 masa free buka blog.

      Delete
  8. selagi masih boleh pakey nok lama selagi yea kamek makey. hahaaa.. ada lah duak tiga kalik try nok baru, mun dah semua baru kelak, terpaksa lah makey. heheee

    ReplyDelete
  9. Macam payah sikit interface yang baru ini.. Tengah belajar-belajar lagi..

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...