Iklan

My Blogger My Blogger My Blogger My Blogger My Blogger My Blogger

Monday, 15 June 2020

SEGMEN : UCAPAN BUAT FRONTLINERS COVID-19

Dengan lafaz bismillahirrahmannirrahim, ejulz memulakan segmen pada kali ini. Segmen kali ini ejulz tujukan buat semua frontliners yang telah berjuang memerangi Covid-19 untuk kita semua. Bentuk ucapan mengikut kreativiti masing-masing. Boleh dalam bentuk tulisan gambar, video dan lain-lain mengikut kreativiti masing-masing. Persembahan ucapan paling kreatif yang mendapat undian tertinggi dari sponsor-sponsor akan mendapat hadiah UTAMA. Lain-lain pemenang ejulz akan pilih secara random melalui cabutan nombor penyertaan atau melalui random.com. 



Syarat-syarat penyertaan:

1. Buat entri bertajuk : "SEGMEN : UCAPAN BUAT FONTLINERS COVID-19"

2. Letakkan banner di atas dalam entri anda dan back linkkan ke entri ini.

3. Follow dan komen sekurang-kurangnya 2 entri blog sponsor:

4. Add / like facebook sponsor :

5. Follow Instagram sponsor :

6. Subscribe youtube sponsor :

7. Buat ucapan kepada frontliners Covid19 seluruh Malaysia mengikut kreativiti anda.

8. Setelah selesai, tinggalkan link entri anda di ruangan komen.

9. Segmen ini hanya terbuka kepada Blogger di Malaysia sahaja bagi memudahkan sponsor pos hadiah.

HADIAH :


Hadiah Utama x 1 pemenang



Eyes Shadow x 2 pemenang

Cash/topup RM20 x 2 pemenang



TAMAT PADA 15 JUN 2020

Harap sudi join segmen ejulz.

#stopcovid19
#kitajagakita
#stayhome

PESERTA SEGMEN







63 comments:

  1. semoga para frontliners dan ahli keluarga mereka berasa sedikit gembira kerana jasa dan pengorbanan mereka dihargai... semoga pekerjaan mereka diangkat sebagai kebajikan dan diberi ganjaran yang melimpah oleh Allah SWT...

    err... sponsor pon boleh join ke segmen ni huhuhu...

    ReplyDelete
  2. wah !! best nya !! good luck semua !!

    ReplyDelete
  3. saya join ya =)

    https://at-tarmizi.blogspot.com/2020/04/segmen-ucapan-buat-frontliners-covid-19.html

    ReplyDelete
  4. nieyl join

    https://www.nieylanadia.com/2020/04/segmen-ucapan-buat-fontliners-covid-19.html

    ReplyDelete
  5. Saya Join

    https://www.safirulamar.com/p/aku-terpanggil-untuk-menyertai-segmen.html

    ReplyDelete
  6. Hadiah apakah yang misteri tu? Segmen yang bagus ni. Terima kasih Frontliners :)

    ReplyDelete
  7. Semoga para frontliners dipermudahkan urusan dan diberi ganjaran tertinggi dalam usaha mereka. Btw sorry tau saya tak dapat join :(

    Harap dapat sambutan ramai ye..

    ReplyDelete
  8. Tak apa ya saya ikut berkomentar disini, meski segmen hanya ditujukan untuk blogger Malaysia πŸ™‚.

    Semoga frontliners mendapatkan pagala yang besar telah banyak membantu kesusahan orang.

    Salam dari Indonesia

    ReplyDelete
  9. salam, done joint, :)


    https://munirahmohdhasan.blogspot.com/2020/04/segmen-ucapan-buat-frontliners-covid-19.html

    ReplyDelete
  10. wah dah start eh ejulz. kelak kamek ngikot.

    cek sitok tuk pemenang

    http://zzzyy.blogspot.com/2020/04/pemenang-segmen-apakah-perkara-pertama.html

    ReplyDelete
  11. ayuh la ramai2 join. selamat bersegment semua. bagi ucapan best best kt frontliners kite yang sentiasa bekerja kuat untuk negara.

    ReplyDelete
  12. Insyaallah kalau kelapangan nnti join.. :)

    ReplyDelete
  13. In Shaa Allah, jika free, abe kie akan join...

    ReplyDelete
  14. good luck kepada semua peserta...

    ReplyDelete
  15. Inshaallah nt ummi join ejulzzz

    ReplyDelete
  16. In Shaa Allah, nanti kita join ye

    ReplyDelete
  17. In shaa Allah nanti join. Kena fikir ucapan apa nak buat

    ReplyDelete
  18. Joined. All steps are done!

    https://www.nonasani.com/2020/05/segmen-ucapan-buat-fontliners-covid-19.html

    ReplyDelete
  19. Menariknya segmen ni.
    InSyaAllah ada masa Mrs. A join sebingga 31 Mei, masih ada masa lagi tu.

    ReplyDelete
  20. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  21. Hi Ejulz,

    done join!
    https://nurasyiqin201.blogspot.com/2020/05/segmen-ucapan-buat-frontliners-covid-19.html

    ReplyDelete
  22. JOIN

    https://belogsjm.blogspot.com/2020/05/segmen-ucapan-buat-fontliners-covid-19.html

    ReplyDelete
  23. join

    https://thejagungspirasi.blogspot.com/2020/05/segmen-ucapan-buat-frontliners-covid-19.html

    ReplyDelete
  24. joinnnnn

    https://www.mialiana.com/2020/05/segmen-ucapan-buat-frontliners-covid-19.html

    ReplyDelete
  25. Saya join segmen ni 😊

    https://theninjablogging.blogspot.com/2020/05/segmen-ucapan-buat-fontliners-covid-19.html

    ReplyDelete
  26. Wah! Semoga ucapan2 membina akan menambahkan lagi semangat mereka sebagai barisan hadapan yang berjuang untuk kita.

    ReplyDelete
  27. BESAR BAKTI BARISAN HADAPAN

    ReplyDelete
  28. Mama.join ye ejulz..

    http://www.mamapipie.com/2020/05/segmen-ucapan-buat-frontliners-covid-19.html

    ReplyDelete
  29. bismillah...saya join!

    https://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/2020/05/segmen-ucapan-buat-fontliners-covid-19.html

    ReplyDelete
  30. Assalamualaikum kak, Naim join...

    https://pemudattbc.blogspot.com/2020/05/segmen-ucapan-buat-frontliners-covid-19.html

    selamat berpuasa kak dan selamat hari raya

    ReplyDelete
  31. good luck semua pada yang join segmen ni

    ReplyDelete
  32. Ala tak reti nak buat ucapan... tak pandai nak bermain dgn bahasa...

    ReplyDelete
  33. Semoga dipermudahkan dan berjalan lancar.

    ReplyDelete
  34. Semoga dipermudahkan...kalau sempat nnt MY join okay

    ReplyDelete
  35. Semoga mendapat sambutan...

    Selamat hari raya dan Salam Ukhwah dari Bunda..

    ReplyDelete
  36. Allah ..maaf xsempat nak join 😭

    ReplyDelete
  37. Assalamualaikum, hihi sempat join..

    https://www.shikinrazali.com/2020/06/segmen-ucapan-buat-fontliners-covid-19.html

    ReplyDelete
  38. Wow menarik ni..tapi tak sempat nak join

    ReplyDelete
  39. Saya join juga ya... https://weolls.blogspot.com/2020/06/segmen-ucapan-buat-fontliners-covid-19.html

    ReplyDelete
  40. Saya peserta no.10 dalam senarai. Ninja blogging dah tukar url blog dari theninjablogging.blogspot.com ke url baru qomaralhan.blogspot.com

    Ni link entry segmen
    https://qomaralhan.blogspot.com/2020/05/segmen-ucapan-buat-fontliners-covid-19.html?showComment=1591914911950&m=1

    ReplyDelete
  41. Nasib bek sempat join. hehe.. http://www.aimisyahirah.com/2020/06/segmen-ucapan-buat-fontliners-covid-19.html

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...