Monday, 2 November 2020

Senarai Pengomen Tegar OKT 2020



 Terlebih dahulu ejulz ingin mengucapkan jutaan kepada sahabat2 yang masih sudi singgah dan komen di blog ejulz yg tidak seberapa ini..

 

Top 10 Commentators pada bulan OKT adalah :

 1. https://karyaku-paridahishak.blogspot.com/

2. http://zieyaweasley.blogspot.com/

3. https://tetikusmerah.blogspot.com/

4. http://www.duniashida.com/

5. https://www.youthayuju.com/

6. https://pemudattbc.blogspot.com/

7. http://nurasyiqin201.blogspot.com/

8. http://www.aimisyahirah.com/

9. https://inilampuhijau.blogspot.com/

10. http://cikroxa.blogspot.com/

 

Boleh follow mereka ni. Mereka memang sporting dan supportive..

 

 


20 comments:

  1. rajin mereka menyinggah meninggalkan komen...

    ReplyDelete
  2. wah cik tk pun ada dalam list!!

    ReplyDelete
  3. Hebat-hebat mereka ini ๐Ÿ‘

    ReplyDelete
  4. alhamdulillah.... bersyukur kita kerana sentiasa di kelilingi insan insan positif

    ReplyDelete
  5. Alhamdulillah. Wash, terima kasih Ejulz :)

    ReplyDelete
  6. Waaahhh... LH tersenarai lah. Hehe. Makin semangat ni nak blogwalk ni

    ReplyDelete
  7. terima kasih ejulz senaraikan kak

    ReplyDelete
  8. Tahniah buat semua Yang berbanding..good luck

    ReplyDelete
  9. Wah terima kasih ejulz sebab senaraikan saya juga ๐Ÿ˜

    ReplyDelete
  10. waa... tahniah kpd semua.. rajinnyaa korang.. huhu

    ReplyDelete

NASI ARAB TRAVEL MALAYSIAKU TERCINTA XCLUSIVE BOX

  Bersempena dengan Bulan Kebangsaan ini, Nasi Arab Travel melancarkan MALAYSIAKU TERCINTA XCLUSIVE BOX. Didatangkan dengan 2 varian, Varian...