Wednesday, 6 January 2021

Senarai Pengomen Tegar DIS 2020

 

Terima kasih buat semua sahabat yang tidak jemu2 singgah dan komen di blog ejulz yang tidak seberapa ini. 

Tanpa membuang masa, senarai pengomen tegar untuk blog ejulz pada bulan DIS 2020 adalah seperti di bawah.


SENARAI PENGOMEN TEGAR

1. http://zieyaweasley.blogspot.com/

2. http://warisanpetani.blogspot.com/

3. http://www.shikinrazali.com/

4. https://tetikusmerah.blogspot.com/

5. http://www.mamapipie.com/

6. http://www.duniashida.com/

7. https://karyaku-paridahishak.blogspot.com/

8. https://www.ezaboomboom.com/

9. https://ctcheery87.blogspot.com/

10. https://www.ibucida.com/

 

Sekali lagi ejulz ucapkan ribuan terima kasih buat sahabat2 yang support blog ejulz. Jangan lupa join GA ok. Mana tau ada rezeki anda kali ini.

 


20 comments:

  1. Alhamdulillah, tahniah pada yang tersenarai..

    ReplyDelete
  2. tahniah semua yg setia mengomen :)

    ReplyDelete
  3. Tahniah kpd semua pengomen tegar.

    ReplyDelete
  4. Hehe tahniah pada semua yang tersenarai!!

    ReplyDelete
  5. tahniah semua.. huhu kena rajin komen blog org lagi ni nampak gayanya. hehe. Jemput join GA saya untuk menang wallet free original brand F.timber & Nichi :) http://www.aimisyahirah.com/2021/01/wallet-giveaway-by-misya-2021.html

    ReplyDelete
  6. Tahniah semua... Dah lama kita tak singgah sini. Harap tahun ni ada kelapangan untuk terus bw la

    ReplyDelete
  7. tahniah buat semua pengomen tegar.
    rindunya zaman rajin blogwalking dulu..

    ReplyDelete
  8. Aiik Ada nama I hehehe...tq jgk ejulz selalu dtg blog cheery.

    ReplyDelete
  9. ada nama kita lah.. terima kasih ejulz :)

    ReplyDelete
  10. fuhhh macam biasa atie terpaling atas dalam carta

    ReplyDelete

NASI ARAB TRAVEL MALAYSIAKU TERCINTA XCLUSIVE BOX

  Bersempena dengan Bulan Kebangsaan ini, Nasi Arab Travel melancarkan MALAYSIAKU TERCINTA XCLUSIVE BOX. Didatangkan dengan 2 varian, Varian...