Iklan

My Blogger My Blogger My Blogger My Blogger My Blogger My Blogger

Tuesday, 30 August 2011

Salam Aidilfitri..

Salam buat abg2, akak2, adik2 dan kawan2 semua..

Lama dah ejulz tak buat entry.. Mungkin disebabkan kesibukan buat assignment, test, kuiz  yang melambak2 ejulz x berkesempatan nak buat entry.. Balik bercuti kat kampung pun sibuk tlg mak ejulz kemas rumah.. heHe..

Dikesempatan ini rasanya belum terlambat ejulz ucapkan Selamat Menyambut Aidilfitri. Maaf Zahir & Batin.. Ejulz nak mintak maaf andai pernah menyakitkan hati rakan2 blogger sekalian semasa membaca entry ejulz..

_SaLam aiDiLFitri dari Ejulz_

5 comments:

  1. Salam ukhuwah,
    Salam Aidilfitri,
    Salam Kemerdekaan.

    Di bulan mulia, Syawal ini saya mengambil
    kesempatan menyusun jari memohon maaf
    kiranya ada salah dan silap yang mengguris
    hati.. Salam kemaafan;

    - ahsfantasy24.com.

    ReplyDelete
  2. lamanya tak bagi komen kat sini~~~!!!

    yana pulak dh lama tak update blog..haha


    selamat hari raya!!! maaf zahir batin!!!

    ReplyDelete
  3. Selamat Hari Raya :D

    Btw sudah follow blog ni..
    sudi la follow blog kite juga yer..
    http://cintairmata.blogspot.com/

    ReplyDelete
  4. salammmm!!

    selamat hari raya yer ejulz!! :P

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...