Skip to main content

Saya Nak Kad Raya Dari EJULZ!!!

Assalamualaikum dan Salam Ramadhan..

Sempena Perayaan Hari Raya Aidilfitri yang akan menjelang tidak lama lagi, ejulz nak bagi kad raya kepada rakan2 blogger semua.. Siapa nak? Ok, kalau nak senang je..

1. Buat satu entry bertajuk "Saya Nak Kad Raya Dari EJULZ!!!
2. Letak banner blog ejulz kat entry dan lekat sekali link segmen ni
3. Follow blog ejulz
4. Like page EjulzBlogshop
5. Bagi nama, alamat dan link penyertaan ke inbox/message page EjulzBlogshop
6. Letak Link penyertaan ke kotak komen entry ni SAHAJA

*Insyaallah, ejulz akan pos pada 6 Julai ejulz akan pos kepada mereka yang bertuah.. Hanya kepada blogger2 Malaysia SAHAJA, bagi memudahkan proses pengeposan.. tq

Tamat : 5 Julai 2015, jam 6.00 petang

Comments

  1. http://www.syuhadasalleh.my/2015/06/saya-nak-kad-raya-dari-ejulz.html

    ReplyDelete
  2. Saya join

    http://projekabc.blogspot.com/2015/06/saya-nak-kad-raya-dari-ejulz.html

    ReplyDelete
  3. Joined :)

    http://kakaktiricinderella95.blogspot.com/2015/06/saya-nak-kad-raya-dari-ejulz.html

    ReplyDelete
  4. http://umikasum.blogspot.com/2015/06/saya-nak-kad-raya-dari-ejulz.html

    ReplyDelete
  5. http://muslimahsejati96.blogspot.com/2015/06/saya-nak-kad-raya-dari-ejulz.html

    ReplyDelete
  6. http://theathra.blogspot.com/2015/06/saya-nak-kad-raya-dari-ejulz.html

    ReplyDelete
  7. Eira join..
    http://eiraaikawa.blogspot.com/2015/06/saya-nak-kad-raya-dari-ejulz.html

    ReplyDelete
  8. all is done, hehhee

    http://nonasani.blogspot.com/2015/06/saya-nak-kad-raya-dari-ejulz.html

    ReplyDelete
  9. sye join... =)

    http://gadeez-dec.blogspot.com/2015/06/saya-nak-kad-raya-dari-ejulz.html

    ReplyDelete
  10. Join (=

    http://akukaudansesuatu.blogspot.com/2015/06/saya-nak-kad-raya-dari-ejulz.html

    ReplyDelete
  11. join sini..(:
    http://fiqahhamed.blogspot.com/2015/06/saya-nak-kad-raya-dari-ejulz.html

    ReplyDelete
  12. join yea :)
    http://dewqracintakita.blogspot.com/2015/06/saya-nak-kad-raya-dari-ejulz.html

    ReplyDelete
  13. http://www.aimisyahirah.com/2015/06/saya-nak-kad-raya-dari-ejulz.html

    ReplyDelete
  14. ANA JOIN YA
    http://adna2029.blogspot.com/2015/06/saya-nak-kad-raya-dari-ejulz.html

    ReplyDelete
  15. saya follow blog ejulz no 1908. selamat berpuasa ye..

    ReplyDelete
  16. saya join

    http://nims007.blogspot.com/2015/07/saya-nak-kad-raya-dari-ejulz.html

    ReplyDelete
  17. http://typoooh.blogspot.com/2015/07/saya-nak-kad-raya-dari-ejulz.html

    ReplyDelete
  18. salam, saya tk dpt nk pm kt fb sbb kene hacked

    MAISARAH BT IBRAHIM
    SMKA KUALA SELANGOR
    PASIR PENAMBANG 45000
    KUALA SELANGOR, SELANGOR

    ReplyDelete
  19. http://dearfasihah.blogspot.com/2015/07/saya-nak-kad-raya-dari-ejulz.html

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Bahasa Bidayuh Serian Sarawak

Bidayuh Serian Punya Bahasa ⇩  • saya ⇨ aku • awak ⇨ amu • cantek/hensem ⇨ timengen/hensem • ya ⇨ aye • jangan ⇨ aba • tiada ⇨ anyap • taknak ⇨ agak • menyampah/geli ⇨ sidod • tahu ⇨ puan • kalau ⇨ wang • berlagak ⇨ sumbong • mana ⇨ gapih • sini ⇨ gatik • sana ⇨ ga-ih • mahu ⇨ irak • sekarang ⇨ itin • budak ⇨ anak inya • muda ⇨ ungod • pukul ⇨ paluk • jatuh⇨ jatuk • baring ⇨ nguleng • kacau ⇨ ngaco • paksa ⇨ maksa • makan⇨ maan • ngegeh ⇨ sundel • kucing ⇨ singau • anjing ⇨ kasung • nanti ⇨ matik • jalan2 ⇨ panu2 • sibuk ⇨ gago *Pelikk kan ? Tpi itulah bahasa kami BIDAYUH SERIAN SARAWAKIANS Copy & Paste. Ejulz sendiri pun x pandai bahasa bidayuh. Hehe. Kalau la mahir semua bahasa. Hehe

SEGMEN Tambah Duit Dengan Kerja PARTIME Dari EJULZ

Kali ini ejulz nak buat satu segmen bertajuk “SEGMEN Tambah Duit Dengan Kerja Partime Dari EJULZ” Tujuan utama ejulz mengadakan segmen ini adalah bagi mengeratkan silaturrahim antara sahabat2 blogger semua. Selain itu, sedikit sebanyak dapat membantu sahabat2 blogger yang sedang mencari kerja partime dan usahawan2 yang sedang mencari pekerja2 partime untuk perniagaan mereka. Dan selain itu juga, ejulz membuat segmen bertajuk seperti di atas kerana ejulz nak bagi hadiah buku berkenaan partime untuk korang. Ok, tanpa membuang masa ejulz nak bagitau cara2 join segmen ni. Macam biasa. Simple jer.. ^_^ 1. Follow blog Ejulz / Aerill Hassan / ShirVen / Shafyqah 2. Follow Instagram Ejulz / Aerill Hassan / ShirVen / Shafyqah 3. Like page FB Indok Chanteq Kuching / Firulcollections  / Ejulz Blogshop / Shafyqah 4. Buat entry bertajuk “SEGMEN Tambah Duit Dengan Kerja PARTIME Dari EJULZ” 5. Tampal banner kat atas pada entry korang dan backlink ke entry segmen n

NASI ARAB TRAVEL MALAYSIAKU TERCINTA XCLUSIVE BOX

  Bersempena dengan Bulan Kebangsaan ini, Nasi Arab Travel melancarkan MALAYSIAKU TERCINTA XCLUSIVE BOX. Didatangkan dengan 2 varian, Varian A : Set Kombo 4 pek PERCUMA -Merdeka Book Mark -Quality Facemask -Hijab Xtender -FREE Postage -Malaysiaku Tercinta String Beg -Discount Card -Merdeka Xclusive Box Varian B : Set Kombo 3 pek PERCUMA -Merdeka Book Mark -Quality Facemask -Merdeka Xclusive Box -FREE Postage terhad (10 pagi - 10 malam sahaja) p/s : Semua ni hanya akan dapat jika anda membuat belian sebanyak 3 - 4 pek pada 30 OGOS 2021 Tempoh Promosi : 30 ogos 2021(12am - 11.59pm) Tarikh Postage : 1 -5 september 2021 TUNGGU!!!!!! ADA LAGI.. JOM Grab promo FREE Postage SEMENANJUNG & diskaun POSTAGE SABAH SARAWAK !! Untuk belian 4 pek dan keatas secara automatik anda akan nikmati diskaun postage ke seluruh Semenanjung Malaysia dan diskaun postage ke Sabah Sarawak tau. Istimewa sebagai penghargaan dari kami kepada anda kerana memborong dari kami Masukkan kod kupon dibawah ini u