Iklan

My Blogger My Blogger My Blogger My Blogger My Blogger My Blogger

Tuesday, 29 December 2020

Giveaway by Blog Tangan Gebu

 Jom kita support GA sahabat blogger kita ni..

 

 

Tujuan ejulz join ni tak lain tak bukan untuk memeriahkan GA yang dianjurkan. Bukan senang nak menganjurkan sesebuah segmen/contest/GA ni. Nampak mudah tapi memerlukan komitmen yang tinggi. Belum bab hadiah lagi, ada yang susah payah cari sponsor, ada juga yang menggunakan duit sendiri semata2 untuk memeriahkan dunia blogger ni. Ejulz tabik kepada anda yang selalu membuat contest/segmen/GA ni. Ejulz akan join jika berkesempatan. Ejulz minta maaf jika ada sahabat2 yang menganjurkan segmen/contest dan ejulz tidak sempat join. Kadang2 ejulz pun terlepas pandang. Lebih2 lagi masa tak aktif blog.


Jangan lupa join GA ni. Klik banner kat atas tu. Semoga ada rezeki kita semua.




10 comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...