Skip to main content

Giveaway by ejulz & faizzahamir



Syarat2 Penyertaan Giveaway by ejulz & faizzahamir

1. Terbuka buat blogger yang menetap di Malaysia sahaja;
2. Buat satu entri bertajuk "Giveaway by ejulz & faizzahamir". Letak banner di atas dan backlink ke post ini;
3. Follow blog ejulz dan faizzahamir;
4. Follow youtube ejulz dan faizzahamir;
5. Tinggalkan penyertaan korang di post ini;
6. Pemilihan pemenang dengan menggunakan random.org dan hadiah RM20 untuk seorang pemenang.

Tarikh Tamat : 25 DISEMBER 2020


SENARAI PESERTA

 
TAMAT
 
 
 

Comments

  1. Haiii... Selamat pagi.. LeYa join.

    http://www.illyaleya.com/2020/12/giveaway-by-ejulz-faizzahamir.html

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum.. Naim join...

    https://pemudattbc.blogspot.com/2020/12/giveaway-by-ejulz-faizzahamir.html

    ReplyDelete
  3. insyallah nanti ada masa kita try join

    ReplyDelete
  4. http://www.aimisyahirah.com/2020/12/giveaway-by-ejulz-faizzahamir.html

    ReplyDelete
  5. saya join ye hihiks

    https://rasyidahsheresimpleblog.blogspot.com/2020/12/giveaway-by-ejulz-faizzahami.html

    ReplyDelete
  6. assalam , zati join ya..
    https://izatiesalim.blogspot.com/2020/12/giveaway-by-ejulz-faizzahamir.html

    ReplyDelete
  7. Om join ye, http://www.ombakbergigi.com/2020/12/giveaway-by-ejulz-faizzahamir.html

    ReplyDelete
  8. JOIN...
    https://www.nieylanadia.com/2020/12/giveaway-by-ejulz-faizzahamir.html

    ReplyDelete
  9. nanti join kalau cukup syarat

    ReplyDelete
  10. JOIN :)

    https://www.tiarasaphire.com/2020/12/giveaway-by-ejulz-faizzahamir.html

    ReplyDelete
  11. Salam Ejulz shida join :)
    http://www.duniashida.com/2020/12/giveaway-by-ejulz-faizzahamir.html

    ReplyDelete
  12. jom join giveaway saya https://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/2020/12/digital-arts-giveaway.html

    ReplyDelete
  13. Akak dah join... harap ada luck
    http://misshamakeupstore.blogspot.com/2020/12/giveaway-by-ejulz-faizzahamir.html?m=1

    ReplyDelete
  14. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  15. joined ;)

    https://zieyaweasley.blogspot.com/2020/12/giveaway-by-ejulz-faizzahamir.html

    ReplyDelete
  16. joinnnn

    https://www.mialiana.com/2020/12/giveaway-by-ejulz-faizzahamir.html

    ReplyDelete
  17. Replies
    1. Eh lupa lake link
      http://www.mamapipie.com/2020/12/giveaway-by-ejulz-faizzahamir.html

      Delete
    2. Terima kasih sudi join. #13

      Delete
  18. Salam. Fizah join :)

    https://www.fizahabdulhalim.com/2020/12/giveaway-by-ejulz-faizzahamir.html

    ReplyDelete
  19. Cheery Join giveaway ๐Ÿค—

    https://ctcheery87.blogspot.com/2020/12/giveaway-by-ejulz-faizzahamir.html?m=1

    ReplyDelete
  20. Hai.. saya join ye.. semoga ada rezeki

    https://mellcomell.blogspot.com/2020/12/giveaway-by-ejulz-faizzahamir.html?m=1

    ReplyDelete
  21. Assalamualaikum, saya datang join dan support..

    https://www.shikinrazali.com/2020/12/giveaway-by-ejulz-faizzahamir.html

    ReplyDelete
  22. Cik TK pun join sekali!!

    https://tetikusmerah.blogspot.com/2020/12/giveaway-by-ejulz-faizzahamir.html

    ReplyDelete
  23. join :) tapi shu takda youtube channel.

    https://www.ibucida.com/2020/12/giveaway-by-ejulz-faizzahamir.html

    ReplyDelete
  24. join ya

    https://www.kasihjuju.com/2020/12/giveaway-by-ejulz-faizzahamir.html

    ReplyDelete
  25. Salam,

    Saya join ya.

    https://www.luqmanzakaria.com/2020/12/giveaway-blog-ejulz-dan-faizzahamir.html

    thank you.

    ReplyDelete
  26. blog yg sendu2 ni nk join jugak kasi meriah sket....

    https://www.linazlina.com/2020/12/giveaway-by-ejulz-faizzahamir.html

    harap ada luck...aminnn

    ReplyDelete
  27. hii
    done join

    https://www.messarah.com/2020/12/giveaway-by-ejulz-faizzahamir.html

    ReplyDelete
  28. done ! thankyou

    https://dramaticyang.blogspot.com/2020/12/giveaway-by-ejulz-faizzahamir.html

    ReplyDelete
  29. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  30. all the best to all contestant.. haaa baru betul hehe

    ReplyDelete
  31. https://www.safirulamar.com/p/giveaway-by-ejulz-radhia.html

    ReplyDelete
  32. https://www.yamanaimy.com/2020/12/giveaway-by-ejulz-faizzahamir.html

    ReplyDelete
  33. http://chasserdedroom.blogspot.com/2020/12/giveaway-by-ejulz-faizzahamir.html

    ReplyDelete
  34. ahahahaa..sikit lagi๐Ÿ˜œ btw saya no.4 tahniah kepada pemenang!best join ga ejulz

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Bahasa Bidayuh Serian Sarawak

Bidayuh Serian Punya Bahasa ⇩  • saya ⇨ aku • awak ⇨ amu • cantek/hensem ⇨ timengen/hensem • ya ⇨ aye • jangan ⇨ aba • tiada ⇨ anyap • taknak ⇨ agak • menyampah/geli ⇨ sidod • tahu ⇨ puan • kalau ⇨ wang • berlagak ⇨ sumbong • mana ⇨ gapih • sini ⇨ gatik • sana ⇨ ga-ih • mahu ⇨ irak • sekarang ⇨ itin • budak ⇨ anak inya • muda ⇨ ungod • pukul ⇨ paluk • jatuh⇨ jatuk • baring ⇨ nguleng • kacau ⇨ ngaco • paksa ⇨ maksa • makan⇨ maan • ngegeh ⇨ sundel • kucing ⇨ singau • anjing ⇨ kasung • nanti ⇨ matik • jalan2 ⇨ panu2 • sibuk ⇨ gago *Pelikk kan ? Tpi itulah bahasa kami BIDAYUH SERIAN SARAWAKIANS Copy & Paste. Ejulz sendiri pun x pandai bahasa bidayuh. Hehe. Kalau la mahir semua bahasa. Hehe

Akhirnya tewas 21-27/3/2022

Setelah lebih kurang 2 tahun kita dilanda wabak covid-19, akhirnya ejulz tewas juga. Walaupun telah cuba sedaya upaya melindungi diri dari wabak berkenaan untuk melindungi keluarga, sekelip mata terkena juga. Walaupun tidak tahu dari mana dan bagaimana boleh terkena, tapi kadang-kadang kecewa dengan sikap segelintir orang sekeliling yang sambil lewa. Dan mungkin untuk peringatan diri juga. Kecewa dengan sikap segelintir orang sekeliling? Terlebih dahulu ejulz mohon maaf andai apa yang ejulz katakan akan mengguris hati sahabat2 di sini yang merokok. Tapi inilah kenyataannya. Bukan ejulz melarang atau tidak membenarkan mereka yang merokok untuk merokok. Tapi kalau merokok di tempat yang tidak sepatutnya memang menyusahkan pihak lain lebih-lebih lagi mereka yang tidak merokok. Korang bayangkanlah bagaimana suasana pejabat dimana pekerja merokok di dalam pejabat seperti tidak ada salah langsung. Yang guna vape apatah lagi. Alkisah bermula pada 20 Mac 2022 dimana kakak ejulz yang sepatutnya

Mari belajar bahasa Sarawak -Part 6

Assalamualaikum n selamat pagi.. Wahh!! dah lama rasanya ejulz x buat entri pasal bahasa Sarawak.. Faham x entri Mari belajar bahasa Sarawak yg ejulz dah buat sebelum ni.. kalau x faham jangan malu, jangan segan.. tanya je.. ejulz x makan org pun. heHe Sejak kebelakangan ni, ejulz x sempat nak buat entri sebab sibuk sgt2.. Bila dah sibuk tu, macam2 la reaksi ejulz.. memang kelam kabut laa dibuatnya.. hiHi. So, arini ejulz nak share perkataan kelam kabut dalam bahasa sarawak.. Dalam bahasa sarawak, kelam kabut bermaksud "Kamboh".. KELAM KABUT = KAMBOH Dengan kata lain "Kamboh" ni bermaksud kecoh.. ni pun kira macam "kamboh" jugak laa.. hiHi Diharap semua boleh faham ek.. Kalau x faham @ ada nak tanya, tanya je laa k.. ejulz sedia membantu.. heHe  :)