Iklan

My Blogger My Blogger My Blogger My Blogger My Blogger My Blogger

Sunday, 25 February 2018

Tukar Nama Link Blog [25 FEB 2018]

Berkuatkuasa 25 FEB 2018 ejulz dah tukar link blog ejulz dari http://kampung-kameq.blogspot.my kepada http://ejulz.blogspot.my . Harap dengan bertukarnya link ni dapat memudahkan rakan2 blog semua mencari link blog ejulz.. hehe. Yang ada letak ejulz kat blog list tlg edit k.. tqq.. ^^

EJULZ

Blm ada masa nak design banner baru.. hehehe




26 comments:

  1. Tahniah.lagi mudah nak ingat. Lepas nih ada rezeki lebih boleh buat domain plak

    ReplyDelete
  2. Tahniah ye..ia lebih mudah nak ingat tu

    ReplyDelete
  3. wahhh.. guna nama sendiri. lagi komersial... tahniah...

    ReplyDelete
  4. ni okay sikit. senang orang ingat dan pendek

    ReplyDelete
  5. ha lagi senang nak igt..pendek kemas

    ReplyDelete
  6. Tadi klik link yang ejulz kasi terus keluar blog has been removed. Terkejut pulak kita

    ReplyDelete
  7. tahniahh. tak lama lagi bertukar domain pulak kan :D hehe. apa yang penting, konsisten blogwalking. konsisten update blog! :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. blm mampu tukar domain.. hehe

      Delete
    2. takpe slow slow nanti update la domain pulak. hehe

      Delete
  8. wahhh
    tahniah dah ada domain sendiri
    terbaikkkk

    ReplyDelete
    Replies
    1. blogspot je.. xda domain sndiri.. hehe

      Delete
    2. owhhhh
      beli lah domain :)

      Delete
  9. stilll boleh jumpe ejuls...
    nama sndiri lagi ok kan bbanding yg dulu..
    lebih ohsem !

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...