Skip to main content

Jom Join 1st GIVEAWAY from Telekungnajwa

Ni ejulz bukan kene tag k.. Saje nak join.. mesti ada yang hairan.. Ejulz pun nak telekong ke padahal ejulz lelaki.. terhegeh2.. hehe. Sebenarnya tujuan ejulz join GA Contest ni sbb kalau ejulz dpt hadiah tu, ejulz nak bagi kat si guLE.. Kalau menang la.. hehe. Harap2 kalau ejulz menang n bagi hadiah kat si guLE, dia akan gembira.. :)

Ok, ejulz terperasan GA ni kat blog Miss Zaty.. ape lagi, ejulz pun join la.. terbayang muka si guLE pakai telekong ni.. (belum menang dah berangan.. hehe)


nak join? klik banner tu.



HADIAH2:

1st prize: Telekung Q2 bernilai RM 80 ( mengikut size muka anda)



2nd prize: Telekung Travel Satin bernilai RM 29 -kaler mengikut stock yg ada eh..


3rd prize: Kain batik solat Cap Padimas bernilai RM 17


Nak tau SYARAT2.. ni dia.. hehe


Komen mengenai Telekungnajwa..?

ok, pertama sekali ingin ucapkan tahniah di atas usaha membangunkan perniagaan ini. Disamping untuk mendapat pendapatan untuk kehidupan seharian, bagi ejulz perniagaan ni ada bnyk kelebihan pada pandangan peribadi ejulz.. ok, sepertimana kita tahu, telekung ni digunakan untuk mendekatkan diri kepada Ya Ilahi.. Jadi bagi ejulz perniagaan ni sangat mulia dan akan mendapat keberkatan dariNya sekiranya disertakan dengan niat yang betul.. Insyaallah.. :)



ok, arini ejulz nak tag :






*si guLE : kmk harap kmk dpt menang GA tok.. mun kmk dpt adiah ya, kmk brik ktk k.. :)











Comments

  1. Ramai tul blogger yg bermurah hati skang ni.

    ReplyDelete
  2. ayoyo..ktk tag kmk ka?? terima kasih.. insyaallah kmk join mun ada kesempatan okehh..(^_^)

    ReplyDelete
  3. Si Matatajam : sekadar mencuba.. mane tau dpt hadiah.. hehe..

    ReplyDelete
  4. ~Sweet Honesty~ : okey.. doakan kmk menang. hehe :)

    ReplyDelete
  5. ~Sweet Honesty~ : okey.. doakan kmk menang. hehe :)

    ReplyDelete
  6. alahaii..kmk dh ngga syarat2 nya tek..sik dpt kmk join..sbb kmk sikda fb..apapun,gud luck..mun ada rezki,dptla telekung free tuk c gule(^_^)

    ReplyDelete
  7. hehe..awk tag sy,xdpt join sbb xde fb..gud luck utk awk ek..

    ReplyDelete
  8. tq tag saya....gud luck taw...moga dapat hadiah tu..=)...

    ReplyDelete
  9. aSSALMUALAIKUM Ejulz,

    Syukran jazilan masuk contest 1st GA by telekungnajwa..dahlah nk bg kt gule..moga gule bsyukur dpt bakal suami yg nk membawa gule bersolat dgn telekung kami..kami share ye post Ejulz ni ni page kamik ( x pandai ckp Sarawak)

    To kwn2 Ejulz,
    If ada blog tp xde fb, boleh join jugak..yg penting, tag kt 3 org n follow blog www.telekungnajwa.blogspot.com

    Sape ada fb tp xde blog, pun boleh join..LIKE us in fb dulu
    http://www.facebook.com/pages/Telekungnajwa/106514662761645

    winner will be chosen dgn entry yg creative dan admin rs dpt menarik minat ramai..cepat2x..

    ReplyDelete
  10. gud luck ye...nk bg org tersayang tu...;)

    ReplyDelete
  11. elyna mirsada : xde fb pun leh join.. join la.. mane tau leh menang.. hehe

    ReplyDelete
  12. ~Sweet Honesty~ : makseh.. xda fb pun leh join la.. try jak ktk.. ne tauk dpt menang.. hehe

    ReplyDelete
  13. Azee Hana : sama2.. tq.. gud luck jugak.. :)

    ReplyDelete
  14. Yusz : hehe.. xpe.. blh blajar bhs sarawak sikit2.. :)

    tq..

    ReplyDelete
  15. wah2 ejulz dah start joint GA ..
    gud luck dear ! ... ;)

    ReplyDelete
  16. Salam ejultz,

    Tahniah, anda terpilih sbg pemengang JOM JOIN 1st GA by Telekungnajwa..
    boleh bg hadiah telekung ni kt GULE..
    Contact kami di telekungnajwa@gmail.com.my sertakan nama, alamat & phone no utk penghantaran hadiah

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Bahasa Bidayuh Serian Sarawak

Bidayuh Serian Punya Bahasa ⇩  • saya ⇨ aku • awak ⇨ amu • cantek/hensem ⇨ timengen/hensem • ya ⇨ aye • jangan ⇨ aba • tiada ⇨ anyap • taknak ⇨ agak • menyampah/geli ⇨ sidod • tahu ⇨ puan • kalau ⇨ wang • berlagak ⇨ sumbong • mana ⇨ gapih • sini ⇨ gatik • sana ⇨ ga-ih • mahu ⇨ irak • sekarang ⇨ itin • budak ⇨ anak inya • muda ⇨ ungod • pukul ⇨ paluk • jatuh⇨ jatuk • baring ⇨ nguleng • kacau ⇨ ngaco • paksa ⇨ maksa • makan⇨ maan • ngegeh ⇨ sundel • kucing ⇨ singau • anjing ⇨ kasung • nanti ⇨ matik • jalan2 ⇨ panu2 • sibuk ⇨ gago *Pelikk kan ? Tpi itulah bahasa kami BIDAYUH SERIAN SARAWAKIANS Copy & Paste. Ejulz sendiri pun x pandai bahasa bidayuh. Hehe. Kalau la mahir semua bahasa. Hehe

NASI ARAB TRAVEL MALAYSIAKU TERCINTA XCLUSIVE BOX

  Bersempena dengan Bulan Kebangsaan ini, Nasi Arab Travel melancarkan MALAYSIAKU TERCINTA XCLUSIVE BOX. Didatangkan dengan 2 varian, Varian A : Set Kombo 4 pek PERCUMA -Merdeka Book Mark -Quality Facemask -Hijab Xtender -FREE Postage -Malaysiaku Tercinta String Beg -Discount Card -Merdeka Xclusive Box Varian B : Set Kombo 3 pek PERCUMA -Merdeka Book Mark -Quality Facemask -Merdeka Xclusive Box -FREE Postage terhad (10 pagi - 10 malam sahaja) p/s : Semua ni hanya akan dapat jika anda membuat belian sebanyak 3 - 4 pek pada 30 OGOS 2021 Tempoh Promosi : 30 ogos 2021(12am - 11.59pm) Tarikh Postage : 1 -5 september 2021 TUNGGU!!!!!! ADA LAGI.. JOM Grab promo FREE Postage SEMENANJUNG & diskaun POSTAGE SABAH SARAWAK !! Untuk belian 4 pek dan keatas secara automatik anda akan nikmati diskaun postage ke seluruh Semenanjung Malaysia dan diskaun postage ke Sabah Sarawak tau. Istimewa sebagai penghargaan dari kami kepada anda kerana memborong dari kami Masukkan kod kupon dibawah ini u

Mari belajar bahasa Sarawak -Part 6

Assalamualaikum n selamat pagi.. Wahh!! dah lama rasanya ejulz x buat entri pasal bahasa Sarawak.. Faham x entri Mari belajar bahasa Sarawak yg ejulz dah buat sebelum ni.. kalau x faham jangan malu, jangan segan.. tanya je.. ejulz x makan org pun. heHe Sejak kebelakangan ni, ejulz x sempat nak buat entri sebab sibuk sgt2.. Bila dah sibuk tu, macam2 la reaksi ejulz.. memang kelam kabut laa dibuatnya.. hiHi. So, arini ejulz nak share perkataan kelam kabut dalam bahasa sarawak.. Dalam bahasa sarawak, kelam kabut bermaksud "Kamboh".. KELAM KABUT = KAMBOH Dengan kata lain "Kamboh" ni bermaksud kecoh.. ni pun kira macam "kamboh" jugak laa.. hiHi Diharap semua boleh faham ek.. Kalau x faham @ ada nak tanya, tanya je laa k.. ejulz sedia membantu.. heHe  :)