Skip to main content
HANA Booster Vit C+ Serum mengganas dan akan Viral di pasaran.



Kepada semua Platinum Boss , Diamond Boss & Gold Boss masa untuk henjut KAW-KAW πŸ˜€πŸ˜‚

TAHNIAH & SYABAS.😍😍

10K botol terjual dalam masa 3 minggu. (Produk belum keluar Marketing dah jalan)πŸ˜€

On the way lagi 20k botol

Sasaran HANA 100K botol setiap bulan dengan plan Power Giler dan semudah kacang putih.

Di sini saya garenti 6 angka semudah ais kacang 😍😍. Jom rapatkan saff dan membina kekayaan di sini.

Jom team HANA hadiah R35/BMW / MERZ / WANG TUNAI RM 250K, UMRAH, BILLBOARD, TV, MAJALAH, DAN GOLD sasaran anda. 

REWARD PALING WIN YANG SYARIKAT BAGI PADA  TEAM HANA. BELUM ADA LAGI KAT MALAYSIA  YANG BAGI REWARDS GILER NI heheheπŸ˜€πŸ˜€πŸ˜€
Itu belum dikira keuntungan runcit sehingga 160%..



Paling penting produk berkesan, diuji secara klinikal dan packaging mantap , punya segala kelulusan sebab kami dah ada Platinum BOSS di SINGAPORE dan BRUNEI secara sah Johan Eskandar dan Pn Harisah Awang Yang pastinya harga mampu milik. 

"YOUR BUSINESS BEGINS HERE"
"BISNES ANDA BERMULA DISINI"

Berminat untuk mendapatkan HANA BOOSTER VIT C + SERUM?

Hubungi Kamarul Aishah kat SINI



#hana
#dk
#jutawanproduk

Berminat untuk mengiklankan produk anda di sini? Boleh emel ejulz di asrul_harfan@hotmail.com

Terima kasih


Comments

Post a Comment

Popular posts from this blog

Bahasa Bidayuh Serian Sarawak

Bidayuh Serian Punya Bahasa ⇩  • saya ⇨ aku • awak ⇨ amu • cantek/hensem ⇨ timengen/hensem • ya ⇨ aye • jangan ⇨ aba • tiada ⇨ anyap • taknak ⇨ agak • menyampah/geli ⇨ sidod • tahu ⇨ puan • kalau ⇨ wang • berlagak ⇨ sumbong • mana ⇨ gapih • sini ⇨ gatik • sana ⇨ ga-ih • mahu ⇨ irak • sekarang ⇨ itin • budak ⇨ anak inya • muda ⇨ ungod • pukul ⇨ paluk • jatuh⇨ jatuk • baring ⇨ nguleng • kacau ⇨ ngaco • paksa ⇨ maksa • makan⇨ maan • ngegeh ⇨ sundel • kucing ⇨ singau • anjing ⇨ kasung • nanti ⇨ matik • jalan2 ⇨ panu2 • sibuk ⇨ gago *Pelikk kan ? Tpi itulah bahasa kami BIDAYUH SERIAN SARAWAKIANS Copy & Paste. Ejulz sendiri pun x pandai bahasa bidayuh. Hehe. Kalau la mahir semua bahasa. Hehe

Akhirnya tewas 21-27/3/2022

Setelah lebih kurang 2 tahun kita dilanda wabak covid-19, akhirnya ejulz tewas juga. Walaupun telah cuba sedaya upaya melindungi diri dari wabak berkenaan untuk melindungi keluarga, sekelip mata terkena juga. Walaupun tidak tahu dari mana dan bagaimana boleh terkena, tapi kadang-kadang kecewa dengan sikap segelintir orang sekeliling yang sambil lewa. Dan mungkin untuk peringatan diri juga. Kecewa dengan sikap segelintir orang sekeliling? Terlebih dahulu ejulz mohon maaf andai apa yang ejulz katakan akan mengguris hati sahabat2 di sini yang merokok. Tapi inilah kenyataannya. Bukan ejulz melarang atau tidak membenarkan mereka yang merokok untuk merokok. Tapi kalau merokok di tempat yang tidak sepatutnya memang menyusahkan pihak lain lebih-lebih lagi mereka yang tidak merokok. Korang bayangkanlah bagaimana suasana pejabat dimana pekerja merokok di dalam pejabat seperti tidak ada salah langsung. Yang guna vape apatah lagi. Alkisah bermula pada 20 Mac 2022 dimana kakak ejulz yang sepatutnya

Mari belajar bahasa Sarawak -Part 6

Assalamualaikum n selamat pagi.. Wahh!! dah lama rasanya ejulz x buat entri pasal bahasa Sarawak.. Faham x entri Mari belajar bahasa Sarawak yg ejulz dah buat sebelum ni.. kalau x faham jangan malu, jangan segan.. tanya je.. ejulz x makan org pun. heHe Sejak kebelakangan ni, ejulz x sempat nak buat entri sebab sibuk sgt2.. Bila dah sibuk tu, macam2 la reaksi ejulz.. memang kelam kabut laa dibuatnya.. hiHi. So, arini ejulz nak share perkataan kelam kabut dalam bahasa sarawak.. Dalam bahasa sarawak, kelam kabut bermaksud "Kamboh".. KELAM KABUT = KAMBOH Dengan kata lain "Kamboh" ni bermaksud kecoh.. ni pun kira macam "kamboh" jugak laa.. hiHi Diharap semua boleh faham ek.. Kalau x faham @ ada nak tanya, tanya je laa k.. ejulz sedia membantu.. heHe  :)