Skip to main content

Nak cari sponsor Segmen


Alhamdulillah.. Tahun ni dah mula aktif semula dlm blog ni.. heHe 

Setakat harini dah 136 jumlah entry yang terhasil untuk tahun ni. Ada la peningkatan sikit berbanding tahun 2015, 2016 dan 2017. heHe. Azam tahun ni nak pecah rekod entry tahun 2013 sebanyak 371 entry. heHe


Rindu pulak rasanya nak buat Segmen @ Giveaway.. Hehee.. Ada yang nak sponsor x? ^_^

Tengah cari idea untuk next segmen ejulz. ^_^ Kalau ramai sponsor sudi untuk memeriahkan segmen ejulz ni, Insyaallah ejulz akan teruskan ^_^ Bagi sponsor yang mempunyai bisnes sendiri ejulz akan letak link web/page fb perniagaan anda di kotak iklan blog ejulz secara percuma selama 2 bulan minimum.

Malunyer minta sponsor kat orang.. heHe.. Ejulz buat muka tebal jap.. ^_^



Semoga dimurahkan rezeki orang yer ^^ 

Konsep segmen ejulz kali ni adalah "Tambah Duit Dengan Kerja PARTIME"

Kenapa ejulz buat konsep ini untuk segmen kali ni?
1. Membantu peniaga / rakan2 blogger yang berniaga secara fulltime / partime untuk mempromosikan jualan mereka;
2. Membantu rakan2 blogger yang masih mencari kerja PARTIME dalam segmen ni;
3. Membantu peniaga2 yang menjadi sponsor segmen ni mencari agen2 jualan sekiranya memerlukan sekaligus mempromosikan jualan mereka.

Selain itu, Insyaallah segmen ini juga sedikit sebanyak dapat menambah follower rakan2 blogger dan follower pages / web perniagaan anda. Insyaallah


Kepada yang sudi jadi sponsor ejulz bolehlah hantar maklumat seperti berikut ke emel asrul_harfan@hotmail.com :

1. Nama :
2. Link (blog/ web perniagaan) :
3. Page FB :
4. Link Instagram :
5. No phone :
6. Hadiah (sertakan gambar sekiranya ada) :

Untuk segmen kali ni, ejulz hadkan sebanyak 5 orang sponsor yang terawal sahaja.

Senarai sponsor :
4. 
5.







Comments

  1. MOGA RAMAI YG BRMINAT MNJADI SPONSOR SEGMEN MENARIK EJULTZ

    ReplyDelete
  2. semoga ramai yg berminat menjadi sponsor segmen menarik ejultz

    ReplyDelete
  3. wahh tahniah makin banyak entri hehe. keep it up!

    ReplyDelete
  4. Nanti jangan lupa jemput sis untuk segmen ye.

    ReplyDelete
  5. x dpt nak sponsor plak, ejulz.
    sebab xde bisnes hi hi hi :)
    and tahniah ye. sebab kembali aktif blogging.
    kipidap :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. xde bisnes pun xpa.. sponsor hadiah ikut kemampuan. asalkan ikhlas.. :) tapi buat masa ni sponsor dah penuh. :)

      Delete
  6. Tahniah enteri semakin meningkat

    ReplyDelete
  7. wahh bagusnya! tak sabar nak join je :P

    ReplyDelete
  8. insyaaAllah smg dipermudahkan... rajinnya ejuz dh seratus lebih entry

    ReplyDelete
  9. InsyaAllah mudah - mudahan dapat sponsor secepat mungkin hi.. rajin buat entri banyak2

    ReplyDelete
  10. alhamdullilah
    saya drop n follow back

    ReplyDelete
  11. Tahniah ejulz.. semoga terus rajin berblog..

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Bahasa Bidayuh Serian Sarawak

Bidayuh Serian Punya Bahasa ⇩  • saya ⇨ aku • awak ⇨ amu • cantek/hensem ⇨ timengen/hensem • ya ⇨ aye • jangan ⇨ aba • tiada ⇨ anyap • taknak ⇨ agak • menyampah/geli ⇨ sidod • tahu ⇨ puan • kalau ⇨ wang • berlagak ⇨ sumbong • mana ⇨ gapih • sini ⇨ gatik • sana ⇨ ga-ih • mahu ⇨ irak • sekarang ⇨ itin • budak ⇨ anak inya • muda ⇨ ungod • pukul ⇨ paluk • jatuh⇨ jatuk • baring ⇨ nguleng • kacau ⇨ ngaco • paksa ⇨ maksa • makan⇨ maan • ngegeh ⇨ sundel • kucing ⇨ singau • anjing ⇨ kasung • nanti ⇨ matik • jalan2 ⇨ panu2 • sibuk ⇨ gago *Pelikk kan ? Tpi itulah bahasa kami BIDAYUH SERIAN SARAWAKIANS Copy & Paste. Ejulz sendiri pun x pandai bahasa bidayuh. Hehe. Kalau la mahir semua bahasa. Hehe

Akhirnya tewas 21-27/3/2022

Setelah lebih kurang 2 tahun kita dilanda wabak covid-19, akhirnya ejulz tewas juga. Walaupun telah cuba sedaya upaya melindungi diri dari wabak berkenaan untuk melindungi keluarga, sekelip mata terkena juga. Walaupun tidak tahu dari mana dan bagaimana boleh terkena, tapi kadang-kadang kecewa dengan sikap segelintir orang sekeliling yang sambil lewa. Dan mungkin untuk peringatan diri juga. Kecewa dengan sikap segelintir orang sekeliling? Terlebih dahulu ejulz mohon maaf andai apa yang ejulz katakan akan mengguris hati sahabat2 di sini yang merokok. Tapi inilah kenyataannya. Bukan ejulz melarang atau tidak membenarkan mereka yang merokok untuk merokok. Tapi kalau merokok di tempat yang tidak sepatutnya memang menyusahkan pihak lain lebih-lebih lagi mereka yang tidak merokok. Korang bayangkanlah bagaimana suasana pejabat dimana pekerja merokok di dalam pejabat seperti tidak ada salah langsung. Yang guna vape apatah lagi. Alkisah bermula pada 20 Mac 2022 dimana kakak ejulz yang sepatutnya

Mari belajar bahasa Sarawak -Part 6

Assalamualaikum n selamat pagi.. Wahh!! dah lama rasanya ejulz x buat entri pasal bahasa Sarawak.. Faham x entri Mari belajar bahasa Sarawak yg ejulz dah buat sebelum ni.. kalau x faham jangan malu, jangan segan.. tanya je.. ejulz x makan org pun. heHe Sejak kebelakangan ni, ejulz x sempat nak buat entri sebab sibuk sgt2.. Bila dah sibuk tu, macam2 la reaksi ejulz.. memang kelam kabut laa dibuatnya.. hiHi. So, arini ejulz nak share perkataan kelam kabut dalam bahasa sarawak.. Dalam bahasa sarawak, kelam kabut bermaksud "Kamboh".. KELAM KABUT = KAMBOH Dengan kata lain "Kamboh" ni bermaksud kecoh.. ni pun kira macam "kamboh" jugak laa.. hiHi Diharap semua boleh faham ek.. Kalau x faham @ ada nak tanya, tanya je laa k.. ejulz sedia membantu.. heHe  :)