Iklan

My Blogger My Blogger My Blogger My Blogger My Blogger My Blogger My Blogger

Monday, 3 February 2020

Tips memikat suami

Assalamualaikum dan salam sejahtera buat sahabat2 blogger semua.

Hari ni ejulz nak kongsi sikit tips memikat suami.. Sikit je k.. Tak banyak pun. Sikit je. 


Ok. Tips nya adalah masak untuk suami.. Tak kisahlah masakan tu sedap ker tidak. Simple2 pun ok. Yang penting ikhlas masak untuk suami. Insyaallah akan jadi sedap.

Ok. Tu je tips untuk arini.. Tak nak banyak2.. hehe




SEBELUM


SELEPAS



**TQ 2 mylove.. 

 

39 comments:

  1. nyaman tangga masakan simple kedak ya.. Terliur eh.. ^^

    ReplyDelete
  2. hehe betul! Perut kenyang, hati senang!

    ReplyDelete
  3. betul tuh, akak tiap hari masak untuk makan malam untuk suami, cuma jarang sangat la masak untuk bekal sebab dia pun takmo

    ReplyDelete
  4. masak dgn penuh kasih sayang..byk pahala utk isteri dlm perkahwinan..

    ReplyDelete
  5. waalaikumussalam. isteri masak apa saja, pasti suami akan makan. alhamdulillah ^_^

    ReplyDelete
  6. Alhamdulillah..hari hari masak untuk suami :)

    ReplyDelete
  7. Yang penting kena ada niat yang baik.
    masak denganpenuh rasa kasih sayang.

    ReplyDelete
  8. betul2..air tangan isteri, walaupun telur goreng, tetap buat suami berselera hehehe

    ReplyDelete
  9. masak simple pun tetap heaven kalau suami/isteri yg masakkan.

    ReplyDelete
  10. sebenarnya bukan tgk pada mewahnya makanan kan.. tapi cukup sekadar air tangan isteri pun dah cukup untuk kenyangkan perut suami. hehehe..

    ReplyDelete
  11. Alhamdulillah tksh tipnya mesti sedap masakannya tu sampai hbs licin

    ReplyDelete
  12. ikat perut suami plus dgn usus2 dia sekali hahaha

    ReplyDelete
  13. point taken... kena tunggu 'suami' datang jemput dulu ni

    ReplyDelete
  14. wowww...licinnn..dolok rajin juak molah bekal pakei suami mbak gi kerja masa diam di KL sama2..tok da PJJ sik pernah lah..kadang2 jak mun nya turun JB, kamek molah bekal makanan...

    ReplyDelete
  15. Ya.. ini memang 100% setuju... sedap tak sedap belakang kira... yang penting ikhlas.. rasa gembira sangat kan bila tgk husband makan sampai licin..

    ReplyDelete
  16. Numpang promo ya gan
    kami dari agen judi terpercaya, 100% tanpa robot, dengan bonus rollingan 0.3% dan refferal 10% segera di coba keberuntungan agan bersama dengan kami
    ditunggu ya di dewapk^^^ ;) ;) :*

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...