Wednesday, 12 February 2020

Wajib ker upgrade???


Assalamulaikum dan salam sejahtera.

Nak tanya sikit sahabat2 blogger yang mungkin arif pasal perkara ni. Ejulz tak berani nak tekan link. Ye la kan.. Sekarang ni macam2 boleh jadi kalau tersalah klik link.. Ermm. Kalau tak upgrade hilang ker akaun emel ni?

Mohon pendapat.





29 comments:

  1. waalaikumussalam. syarikat kami suruh abaikan ja jadi kami abaikan ja la. huhuhu

    ReplyDelete
  2. alamak anum blum pakar hehe

    ReplyDelete
  3. aritu ada pegawai IT kat opis ni kata kalau terima gini suruh abaikan...

    ReplyDelete
  4. lain macam bahasanya tu .. x professional langsung.. baik abaikan je ejulz

    ReplyDelete
  5. selalu buat tak tau je kalo kena gini. ^^

    ReplyDelete
  6. sampai begitu sekali warning nya..

    ReplyDelete
  7. macam guna personal email je org yg hantar ni. nampak tak pro..ignore je lah.

    ReplyDelete
  8. hmm, e-mail address yang digunakan tu nampak suspicious... so better takyah click

    https://itsthesuraya.blogspot.com/2020/02/notice-changing-blogger-e-mail.html

    ReplyDelete
  9. kena tnya yg arif. CR tak pakar yang ni.huhu

    ReplyDelete
  10. Belum pernah lagi. Tapi kalau saya memang abaikan je

    ReplyDelete
  11. Belum lagi terima email sebegitu... Banyak email, orang nak berkenalan jer...

    ReplyDelete
  12. belum pernah lagi. tapi elok abaikan saja

    ReplyDelete
  13. Numpang promo ya gan
    kami dari agen judi terpercaya, 100% tanpa robot, dengan bonus rollingan 0.3% dan refferal 10% segera di coba keberuntungan agan bersama dengan kami
    ditunggu ya di dewapk^^^ ;) ;) :*

    ReplyDelete

NASI ARAB TRAVEL MALAYSIAKU TERCINTA XCLUSIVE BOX

  Bersempena dengan Bulan Kebangsaan ini, Nasi Arab Travel melancarkan MALAYSIAKU TERCINTA XCLUSIVE BOX. Didatangkan dengan 2 varian, Varian...