Iklan

My Blogger My Blogger My Blogger My Blogger My Blogger My Blogger My Blogger

Monday, 24 February 2020

GETVASE

Apa itu GETVASE? Mungkin ramai daripada kita dah tahu pasal GETVASE ni. Bagi yang belum tahu GETVASE ni adalah satu syarikat yang menyediakan kaji selidik atau survey untuk ahli yang berdaftar. Tidak diwajibkan menjawab semua survey yang disediakan. Bagi yang rajin jawab, banyaklah points yang diperolehi. Bila points banyak, pendapatan pun banyak.


Link soal selidik akan dihantar ke emel yang didaftarkan. Jadi kena rajin semak emel setiap hari. Link yang diberi ada tamat tempoh. Contoh ejulz dapat emel soal selidik yang perlu dijawab hari ini, tapi ejulz sibuk dan tidak sempat menjawab hari ini. Keesokan harinya bila ejulz buka emel dan cuba menjawab soal selidik berkenaan dah tak dapat. Seperti ejulz katakan tadi, tak wajib jawab. Tapi kalau rajin jawab, point banyak dan hasil pun akan bertambah banyak. Setiap survey yang dijawab akan mendapat 200 - 1000 point. 200 point bersamaan RM0.20 dan 1000 bersamaan RM1.00)

Contoh, kalau dapat 5 link soal selidik/ surveys yang bernilai 200 point (RM0.20) perlu dijawab dalam sehari.

5 surveys x RM0.20 x 30 hari = RM30

Tu kalau nilai survey 200 point. Kalau 1000 point?

5 surveys x RM1.00 x 30 hari = RM150

**Tu contoh pengiraan je. Apa2 pun hasil terletak pada nilai kaji survey, kekerapan link survey dihantar ke emel dan pada kerajinan masing-masing.

Jadi, bagi yang belum daftar bolehlah daftar di link di bawah ni k..



Terima kasih..

#Partime #JawabSurvey #JawabSoalSelidik

 
https://getvase.com/?referral=ef5587https://getvase.com/?referral=ef5587
 https://getvase.com/?referral=ef5587
 

23 comments:

  1. Side income nih..tq for sharing..

    ReplyDelete
  2. Dah reg. mmg betul2 dapat duit dari survey tu 😊

    ReplyDelete
  3. Peluang untuk jana pendapatan sampingan

    ReplyDelete
  4. Dah banyak kali dapat duit dari survey ni. Tapi ikut nasib jugak, kekerapan survey tu tak selalu sangat.

    ReplyDelete
  5. 1st time dgr / baca ni...mereka yg berkelapangan mungkin boleh ambil bahagian

    ReplyDelete
  6. sy memang ada account getvase ni tapi dah berkurun tak bukak, pihak dorang pun jarang dh hantar e-mel survey.. cash out pun belum pernah lagi hahaha

    ReplyDelete
  7. Numpang promo ya gan
    kami dari agen judi terpercaya, 100% tanpa robot, dengan bonus rollingan 0.3% dan refferal 10% segera di coba keberuntungan agan bersama dengan kami
    ditunggu ya di dewapk^^^ ;) ;) :*

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...