Iklan

My BloggerMy Blogger My Blogger My Blogger My Blogger My Blogger My Blogger

Sunday, 9 February 2020

SIAPA TENGAH ONLINE BLOG SEKARANG?


Siapa tengah online blog malam-mallam ni yer? Ejulz dah jarang online blog malam-malam ni. Dulu masa bujang boleh la. Semangat bw sampai  pagi. Hehe.

Ok. Siapa yg masih online blog sekarang hingga jam 5 pagi nanti, bagi link kat bawah k. Insyaallah esok ejulz singgah 😊 Jujur k. Bagi yang tengah online sekarang hingga jam 5 pagi esok je.. 

17 comments:

  1. Hoi! Sayaaaa online! Cari idea nak hapdet blog.hehe

    ReplyDelete
  2. hehe.. sy tgah online.. sambil buat kuih utk dihantar ke kantin esok..

    ReplyDelete
  3. tengah on9 ni..tengah pikir,apa nk buat ni ek...

    https://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/

    ReplyDelete
  4. Wak biasanya dapat meluangkan masa menghadap komputer waktu malam.
    Selepas solat isya dalam sejam gitu.
    Siang memang tak sempat.

    ReplyDelete
  5. saya!! tapi dah nak tido..hehe
    https://tiaarasapphire.blogspot.com/2020/02/berjaya-dapatkan-semula-adsense.html

    ReplyDelete
  6. sapa la yang ONLINE malam tu...

    ReplyDelete
  7. Ai pun dah jarang online lewat malam. Dah tak gigih nak curahkan idea kat blog sampai lewat malam.

    ReplyDelete
  8. Numpang promo ya gan
    kami dari agen judi terpercaya, 100% tanpa robot, dengan bonus rollingan 0.3% dan refferal 10% segera di coba keberuntungan agan bersama dengan kami
    ditunggu ya di dewapk^^^ ;) ;) :*

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...