Iklan

My Blogger My Blogger My Blogger My Blogger My Blogger My Blogger

Wednesday, 1 July 2020

SEGMEN BLOGLIST 2020 BLOG SHIDA | www.duniashida.com




Ok jom kita meriahkan segmen dari duniashida pula. Klik banner kat atas ni jika nak join k..

Apa yang ejulz suka tentang blog shida? ejulz suka singgah di blog ni sebab banyak perkongsian2 yang menarik yang ejulz belum tahu ejulz boleh tahu.

ejulz dah lama follow blog shida & dah ada dalam friendlist fb.

Apa lagi.. JOm la meriahkan segmen ni ok..


27 comments:

  1. Selamat bersegmen dan semoga tersenarai nanti.

    ReplyDelete
  2. Selamat bersegmen
    Mudah2an ada tuahnya

    ReplyDelete
  3. datang dari segmen yg sama..:)
    https://norminieza.blogspot.com/2020/06/segmen-bloglist-2020-blog-shida.html

    ReplyDelete
  4. Salam kenal dr shida..ejulz :)
    Terima kasih sudi join segmen shida ni :)
    Terima kasih juga atas ulasan tentang blog shida ya :)

    teruskan berkongsi link entri anda
    untuk terus menjadi pemenang TOP REFERRAL ya!
    Good Luck :)

    p/s: shida pun mcm pernah kenai nama ejulz nih..familiar sgt ^_^

    ReplyDelete
  5. Datang dari segmen yang sama :)

    https://ikashoid.blogspot.com/2020/07/segmen-bloglist-2020-blog-shida.html

    ReplyDelete
  6. Singgah dari segmen yang sama...

    https://webayas.blogspot.com/2020/07/segmen-bloglist-2020-blog-shida.html

    ReplyDelete
  7. Assalamualaikum....singgah dari segmen yang sama...

    https://www.cikash.com/2020/07/segmen-bloglist-2020-blog-shida-www.duniashida.com.html

    ReplyDelete
  8. salam, senarai pemenang dah update ya :)
    http://www.duniashida.com/2020/07/senarai-pemenang-segmen-bloglist-2020.html

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...