Iklan

My Blogger My Blogger My Blogger My Blogger My Blogger My Blogger

Tuesday, 4 August 2020

Appoinment Klinik 4 Ogos 2020

Hari ni ejulz bawa in pegi temujanji klinik. Ikutkan memang tak suka ke tempat2 macam ni. Tapi terpaksa juga la bawa sebab dah ada temujanji & nak check perkembangan kesihatan anak. 




Excited dia bila nak bawa keluar. Padahal nak ke klinik je pun. Kesian lama dah tak bawa jalan2. Dalam keadaan covid belum pulih sepenuhnya risau nak bawa family japan2. Semoga keadaan pulih dan selamat sepenuhnya daripada covid. 



24 comments:

  1. takpelah pergi klinik pun adik nye. janji dapat keluar jalan2 kan kan. ahaha shiann dia.

    ReplyDelete
    Replies
    1. doakan anak ejulz sentiasa sihat yer :)

      Delete
  2. kesian sangat dekat kanak-kanak dan orang tua yang tak dapat nak keluar..

    ReplyDelete
    Replies
    1. doakan anak ejulz sentiasa sihat yer :)

      Delete
  3. PENTING BAWA OMEY NI GI KLINIK BIAR SIHAT SELALU KAN

    ReplyDelete
    Replies
    1. doakan anak ejulz sentiasa sihat yer :)

      Delete
  4. cantik baju dia, secantik orangnya

    ReplyDelete
    Replies
    1. doakan anak ejulz sentiasa sihat yer :)

      Delete
  5. tak apa.. ke klinik tu pun dah kira jalan-jalan juga tuuuu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. doakan anak ejulz sentiasa sihat yer :)

      Delete
  6. cepatnya amsa berlalu.aritu post ejulz tgh tggu kelahiran lagi..sekarang da besar dah die..

    ReplyDelete
    Replies
    1. doakan anak ejulz sentiasa sihat yer :)

      Delete
  7. Kadang rah klinik cdak suka berkumpul juak. mun xda kenak inject cdak klinik xda juak nyuruh kita datang hehehe

    Moga anak ejulz sentiasa sehat aok. Jadi anak yang solehah (ompuan ka? ) Hehe

    ReplyDelete
  8. biasa lah zaman sekarang ...covid-19 perlu diawasi dengan berhati

    ReplyDelete
  9. Ala comelnye dia. Kite pon risau bawa anak keluar tapi kalau ada checkup tak boleh miss lah. Suka pegi lambat sebab pagi2 confirm ramai

    ReplyDelete
  10. rasanya dia dah nak minta adik tu buat teman bermain, kan?

    ReplyDelete
  11. betul ke nk g klinik ni? kemain bergaya lg ya ;-)

    ReplyDelete
  12. Comelnya semoga sihat2 ya adik comel

    ReplyDelete
  13. Comelnya princess.. waktu2 MCM ni mmg elakkanlah keluar. Sesekali DPT keluar rumah mmg nikmat

    ReplyDelete
  14. lawanya baju dia..macam scha al yahya.heheh

    ReplyDelete
  15. betul tu. nak tak nak, kalau ada urusan penting kena juga lah pergi. Lagi lagi melibatkan urusan kesihatan. semoga covid-19 cepat berlalu pergi.

    ReplyDelete
  16. semoga sentiasa sihat keluarga tuan =)

    ReplyDelete
  17. Comelnyaa.. betul terdedah kepada bahaya

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...