Iklan

My BloggerMy Blogger My Blogger My Blogger My Blogger My Blogger My Blogger

Wednesday, 19 August 2020

Maaf cabutan pemenang lewat sedikit

Alhamdulillah seramai 32 penyertaan untuk Giveaway by ejulz & shirven. Terima kasih buat semua yang sudi join. Tanpa anda sahabat2 blogger ejulz, blog ni x bermakna.. cewaahhhhh.. hehe. Kepada yang tak sempat join, Insyaallah awal bulan September ejulz akan buat satu lagi giveaway. Join ramai2 nanti k. Mana tahu tiba rezeki anda pula.

Untuk cabutan pemenang kali ni, ejulz nak minta maaf sebab terlewat sedikit. Sibuk sikit minggu lepas dan minggu ni. Ada macam2 program. Insyaallah kalau xda aral melintang, kali ni ejulz nak buat cabutan pemenang secara live di Instagram. GA yang lepas hajat nak buat cabutan secara live tapi ada masalah sedikit dan ejulz tak berapa pakar tentang Instagram ni. hehe. Jadi kali ni kalau xda aral melintang nak buat cabutan secara live. Kalau tak berjaya, terpaksalah buat cara lama dengan menggunakan random.org. hehe

Sekali lagi terima kasih ejulz ucapkan. Rajin2 komen kat entry ejulz k. Ada kelapangan nanti ejulz terjah blog anda.


** Doakan ejulz agar dapat bertukar di tempat yang lebih dekat & tak banyak karenah kroni k. Semoga anda semua dimurahkan rezeki dan dipermudahkan segala urusan. Amin



41 comments:

  1. Okey, semoga semua urusan awak dipermudahkan... Aamiin..

    ReplyDelete
  2. ok.. semoga dipermudahkan semuanya..

    ReplyDelete
  3. Semoga Allah memperumudahkan urusan kak :)

    ReplyDelete
  4. Mudah2an hajat pertukarannya menjadi kenyataan

    ReplyDelete
  5. Aminnn.. Semoga Allah mendengar dan makbulkan doa ejulz.

    ReplyDelete
  6. Semoga urusan awak dipermudahkan... Amin...

    ReplyDelete
  7. Semoga dipermudahkan segala urusan, Ejulz.

    ReplyDelete
  8. wahh buat live..excited ni nak tgk

    ReplyDelete
  9. Good luck untuk yang join. Semoga ada rezeki korang.

    ReplyDelete
  10. semoga semua urusan kitak dipermudahkan lah yea ejulz.

    ReplyDelete
  11. semoga dipermudahkan

    https://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/2020/08/cuya-join-pertandingan-sajak.html

    ReplyDelete
  12. aamiin semoga ejulz dapat tempat kerja yang bes2..

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...