Skip to main content

Siapa nak letak iklan FREE?

Berminat nak letak iklan kat blogshop ejulz? Bagi link blog @ fan page perniagaan k0rang kat ruangan komen kat bawah k.. Ejulz letak free je.. Iklan sehingga hujung bulan september..


Follow k.. Klik banner..






Comments

  1. AKAK NAK...
    camana ni?? bagi link ja ya..?
    Gambar nak tak??
    http://myfamilyismyhappines.blogspot.com/2013/09/sabun-marine-essence-sabun-serbaguna.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. OK
      dah follow n LIKE page...
      Ejul kalo awak tukar background blog ni lagi ok kot...sebab warna gelap..=). Tulisan tak berapa nampak...

      Delete
  2. Saya Nak

    http://ana-fisabilillah.blogspot.com/

    thanks law sudi iklankan

    ReplyDelete
    Replies
    1. sory balqis.. ejulz just letak iklan utk blog @ page perniagaan je.. kalau balqis ada blog @ page perniagaan utk diiklan bgtau k.. :)

      Delete
  3. yeay ! akk org ketiga ekkeke

    nak letak gak bila di pelawa ... ;)

    iedaherbs.blogspot.com

    ReplyDelete
  4. Mowk jwak :

    http://angellovesoldier.blogspot.com/

    ReplyDelete
  5. nk http://www.facebook.com/ifarhanirfan6 blog (: http://supermonitor99.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. sory farhan.. ni just utk blog @ page niaga je.. kalau ada bgtau k.. :)

      Delete
  6. Bagus ni..sama2 tolong..=D..terbaiklah..

    ReplyDelete
    Replies
    1. tlg menolong.. x mampu nak tlg cara lain.. cara ni je yg termampu.. :)

      Delete
  7. kmk mok iklan novel kmk ajak boleh x? hahaha

    ReplyDelete
  8. kmk dah like page ktk
    wah..bez eh..mun da brg mok diiklankan mok kmk iklankan kat page ktk
    selamat ari mlysia
    isik tabong sitok
    kalau free, jemput LIKE post ni:

    https://www.facebook.com/yumida00000/posts/446287318817861

    TQ :)

    ReplyDelete
  9. MIRA NAK JUGAK.. :)
    http://eira-shamiera.blogspot.com/p/jualan-button-badge.html
    url banner : http://i.imgur.com/Gjmr5dz.gif

    ReplyDelete
  10. nak jugak boleh ker ^^

    https://www.facebook.com/EymasuAndWorldCraft?ref=hl
    http://i.imgur.com/cu9WO2W.gif

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Bahasa Bidayuh Serian Sarawak

Bidayuh Serian Punya Bahasa ⇩  • saya ⇨ aku • awak ⇨ amu • cantek/hensem ⇨ timengen/hensem • ya ⇨ aye • jangan ⇨ aba • tiada ⇨ anyap • taknak ⇨ agak • menyampah/geli ⇨ sidod • tahu ⇨ puan • kalau ⇨ wang • berlagak ⇨ sumbong • mana ⇨ gapih • sini ⇨ gatik • sana ⇨ ga-ih • mahu ⇨ irak • sekarang ⇨ itin • budak ⇨ anak inya • muda ⇨ ungod • pukul ⇨ paluk • jatuh⇨ jatuk • baring ⇨ nguleng • kacau ⇨ ngaco • paksa ⇨ maksa • makan⇨ maan • ngegeh ⇨ sundel • kucing ⇨ singau • anjing ⇨ kasung • nanti ⇨ matik • jalan2 ⇨ panu2 • sibuk ⇨ gago *Pelikk kan ? Tpi itulah bahasa kami BIDAYUH SERIAN SARAWAKIANS Copy & Paste. Ejulz sendiri pun x pandai bahasa bidayuh. Hehe. Kalau la mahir semua bahasa. Hehe

Akhirnya tewas 21-27/3/2022

Setelah lebih kurang 2 tahun kita dilanda wabak covid-19, akhirnya ejulz tewas juga. Walaupun telah cuba sedaya upaya melindungi diri dari wabak berkenaan untuk melindungi keluarga, sekelip mata terkena juga. Walaupun tidak tahu dari mana dan bagaimana boleh terkena, tapi kadang-kadang kecewa dengan sikap segelintir orang sekeliling yang sambil lewa. Dan mungkin untuk peringatan diri juga. Kecewa dengan sikap segelintir orang sekeliling? Terlebih dahulu ejulz mohon maaf andai apa yang ejulz katakan akan mengguris hati sahabat2 di sini yang merokok. Tapi inilah kenyataannya. Bukan ejulz melarang atau tidak membenarkan mereka yang merokok untuk merokok. Tapi kalau merokok di tempat yang tidak sepatutnya memang menyusahkan pihak lain lebih-lebih lagi mereka yang tidak merokok. Korang bayangkanlah bagaimana suasana pejabat dimana pekerja merokok di dalam pejabat seperti tidak ada salah langsung. Yang guna vape apatah lagi. Alkisah bermula pada 20 Mac 2022 dimana kakak ejulz yang sepatutnya

Mari belajar bahasa Sarawak -Part 6

Assalamualaikum n selamat pagi.. Wahh!! dah lama rasanya ejulz x buat entri pasal bahasa Sarawak.. Faham x entri Mari belajar bahasa Sarawak yg ejulz dah buat sebelum ni.. kalau x faham jangan malu, jangan segan.. tanya je.. ejulz x makan org pun. heHe Sejak kebelakangan ni, ejulz x sempat nak buat entri sebab sibuk sgt2.. Bila dah sibuk tu, macam2 la reaksi ejulz.. memang kelam kabut laa dibuatnya.. hiHi. So, arini ejulz nak share perkataan kelam kabut dalam bahasa sarawak.. Dalam bahasa sarawak, kelam kabut bermaksud "Kamboh".. KELAM KABUT = KAMBOH Dengan kata lain "Kamboh" ni bermaksud kecoh.. ni pun kira macam "kamboh" jugak laa.. hiHi Diharap semua boleh faham ek.. Kalau x faham @ ada nak tanya, tanya je laa k.. ejulz sedia membantu.. heHe  :)