Iklan

My Blogger My Blogger My Blogger My Blogger My Blogger My Blogger

Monday, 14 January 2019

Aktiviti Hujung Minggu

Dalam kesibukan menjaga baby di hujung minggu, sempat lagi buat aktiviti ni.. hehe

Aktiviti apa?  Ejulz buat aiskrim laa.. Asyik telan air liur je tengok iklan aiskrim, jadi ejulz buat la aiskrim sendiri.. Puas hati.. hehe.

Ejulz buat aiskrim cumi dan choki-choki.. ^_^



Selesai je buat aiskrim ni, ejulz terfikir nak buat side income..  Side income santai2 la katakan.. Rasa nak jadi 'tokey' aiskrim la pulak. hehe


 "Coba sekali, tauk belalak agik!!!"

Maksudnya,

"Cuba sekali, pasti nak lagi!!!"


*Semoga dimurahkan rezeki baby In.. ^_^

 



 

48 comments:

  1. wahh sedapnya. done follow sini. jemput singgah baca new post di blog saya ye https://nurulnajihah38.blogspot.com/2019/01/new-year-new-goals-i-2019.html

    ReplyDelete
  2. Nyaman eh. Bagus idea ya. Coba jual dolok. Hehe... Mesti laku ya.

    ReplyDelete
  3. Wah.. terror.. Memang boleh buat sebagai pendapatan sampingan nie..

    ReplyDelete
  4. yang add choki choki tu memang sedap. pernah try buat :)

    ReplyDelete
  5. Sedapnyaaa... dah lama tak makan aiskrim cenggini....

    ReplyDelete
  6. Tahniah anda top komentar di blog rabia pada bulan januari ini. TQ sudi blogwalking blog rabia.

    ReplyDelete
  7. Sedapnya...
    Saya suka ice cream kacang hijau

    ReplyDelete
  8. sedapnye, terliurrr kite tengok

    ReplyDelete
  9. Terliur tengok lebih lebih lagi tengok yang ada hijau kat aiskrim tu

    ReplyDelete
  10. Hari 2 dah pernah save resepi tp tak buat2.haha.bagus la ejulz siap jana pendapatan lg.semoga murah rezeki yer

    ReplyDelete
  11. Sedappnya, lagi2 tengah musim cuaca terik ni. Kalo jual, confirm laku. Done follow. Jemput singgah my blog ye www.mrsenoxis.blogspot.my

    ReplyDelete
  12. Hahaa... kamek endang gila mkn ice cream keda tok, mmg boleh buat side income, smoga murah rezeki ejulz

    ReplyDelete
  13. coba jak..up iklan kat FB nun, rami yang akan order...kawan kamek polah juak bisnes aiskrim tok..kadang sehari 1000 pcs nya polah untuk order majlis orang kawen..

    ReplyDelete
  14. Amboii mcm sedap tu. Nak buat juga untuk anak-anak.

    ReplyDelete
  15. Comelnye ais krim.. bagus buat pendapatan sampingan mcm nie.. semoga rezeki baby Iz bertambah lagi..

    ReplyDelete
  16. Alahai sedapnya aiskrim.. tu Bahasa Sarawak ke ejulz

    ReplyDelete
  17. bagus ape side income tu..cuaca pula tgh panas sekarang ni

    ReplyDelete
  18. Aiskrim choki2 tu anak-anak suka tapi ibunya ni tak bersedia nak membuatnya lagi dek sibuk dengan rutin harian.. :( hehehe.. ada je alasan.

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...