Iklan

My Blogger My Blogger My Blogger My Blogger My Blogger My Blogger

Wednesday, 23 January 2019

Kasih anak papa

 


 Maafkan papa & mama sayang.. Dalam sehari berapa jam jak dapat main ngan baby In.. Agik2 papa yang keja jauh tok.. sejam perjalanan ke tempat keja.. sejam pegi, sejam balit.. ermmm..


**Maaf yer sahabat2 blogger semua. Ejulz x dpt nak bw kat blog korang buat masa ni.. sibuk sangat minggu ni.. Terima kasih sebab masih sudi singgah di blog ejulz yg x seberapa ni.. 







36 comments:

  1. Moga Allah mudahkan untuk luangkan lebih masa dengan anak ya..aamiin.

    ReplyDelete
  2. Its okay... take care your cute baby ya sis :)

    http://www.imaginasiklasik.com

    ReplyDelete
  3. takpe kami paham... kita masing2 ada tuntutan kerja n urusan seharian

    ReplyDelete
  4. dulukan mana yg penting ya..

    Btw, dah update dalam blog list untuk SEGMENT BLOG LIST AZLINDA ALIN 2019. Tahniah terpilih :) !

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih.. ejulz masukkan dlm list ejulz jugak :)

      Delete
  5. Comelnya baby.. mrs pip bw sini juga ..

    ReplyDelete
  6. satu hari nanti bila anak dah besar dan baca post ni dia akan faham besarnya pengorbanan tuan =)

    ReplyDelete
  7. Alololo comel je anak ejulz. It's okay bro, harap2 dapat lebih luangkan masa lebih utk wife and your kids. Keep hustling 💪💪💪

    Myra | The Grey Lines Between

    ReplyDelete
  8. Semoga baby membesar dengan baik dan sihat ye..

    ReplyDelete
  9. x pe...berkorban utk keluarga bsr ganjarannya

    ReplyDelete
  10. utamakan yang penting..kamek pun baruk berkesempatan mok blogwalking tok

    ReplyDelete
  11. Alolo comrlnya baby semoga jadi anak yg berbakti kpd org tua ye nak

    ReplyDelete
  12. Sik pa ejukz, buat yang penting dolok. Semoga semua berjalan lancar

    ReplyDelete
  13. Alololo.. kesian baby ya.. semoga dipermudahkan segala urusan..

    ReplyDelete
  14. dulukan yang penting..!! kerja hakiki.
    blogwalking bila ada masa =)

    ReplyDelete
  15. Samalah kita..sebab dah lama sangat tak bw malam ni kita pulun mana yang sempat hebe

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...