Iklan

My Blogger My Blogger My Blogger My Blogger My Blogger My Blogger

Thursday, 31 January 2019

Senarai Pengomen Tegar JAN 2019

Alhamdulillah hari ini masih berkesempatan untuk menulis di ruangan blog ejulz yang tidak seberapa ni. Alhamdulillah masih dipinjamkan nafas untuk meneruskan hidup dan menjaga amanah yang diberikan. Cuma semalam dikejutkan dengan berita abang ipar ejulz sesak nafas di awal pagi dan telah ditahan di wad hospital. Dapat berita kena jangkitan kuman kat paru-paru. Semoga abang ipar cepat sembuh. Kesian tengok anak2 sedara ejulz yang tidak pernah berjauhan dengan mak dan abah mereka. Sedih mereka semalam. Terutama yang berumur 4 dan 9 tahun. Manja sangat dengan abah mereka.

Ok, berbalik kepada tajuk entri ejulz kali ni. Ejulz akan bentangkan senarai pengomen tegar kat blog ejulz sepanjang JAN 2019. Terima kasih yang tidak terhingga kerana tidak jemu2 singgah dan meninggalkan jejak komen di ruangan blog ejulz.





Terima kasih sekali lagi kerana sudi singgah dan komen kat sini. Semoga persahabatan kita kekal hingga akhir hayat walaupun tidak pernah bersua muka. Kalau ada pergi ke Kuching bolehlah roger ejulz k. Insyaallah kalau ada kelapangan ejulz bantu mana yang termampu. :)

Jangan lupa follow diorang kat atas ni k.. ^_^



38 comments:

  1. Singgah pagi :) Semoga abg ipar ejulz cepat sembuh. In shaa Allah.

    ReplyDelete
  2. Yeah!! Nama Sha ada disitu.. TQ Ejulz..

    ReplyDelete
  3. tahniah ya, sya jarang2 dpt berkunjung...

    ReplyDelete
  4. Tahniah ejulz, ramai commentators tegar..
    yaya dah masukkan blog ejulz dalam senari bloglist..baru la tak terlepas pandang entri terkini.

    ReplyDelete
  5. Wahh cam xcayala tersenarai kat sini. Thanks ye ejulz

    ReplyDelete
  6. Macam tak percaya,ada juga dalam list kat atas. Tahniah juga kepada pengomen tegar yang lain. Semoga abang ipar Ejulz cepat sembuh.

    ReplyDelete
  7. terima kasih dan tahniah utk semua ;-)

    ReplyDelete
  8. Woohoo mama.ada dlm list laa.. tq juga bust ejulz yg selalu singgah blog mama. Semiga ukhuwah berpanjangan

    ReplyDelete
  9. semoga baik2 saja buat abang ipar.. tahniahh buat yang singgah

    ReplyDelete
  10. tahniah kpd pengomen2 tegar berkenaan. Agak2 hadiah ke utk mereka?

    ReplyDelete
  11. Hahahahha sik sangkaaa..macehhh..tahniah kepada diri sendirik ๐Ÿ˜‚

    ReplyDelete
  12. Alamak..nama kita dah out...sobsob..

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...