Iklan

My Blogger My Blogger My Blogger My Blogger My Blogger My Blogger

Friday, 18 January 2019

Aktiviti semalam


-Aiskrim cumi-
-Aiskrim choki2-
-Aiskrim asam boi-
-Aiskrim bandung cumi-
-Aiskrim bandung choki2-

#done bisnes partime kecil-kecilan

Insyaallah kalau dah dapat freezer baru akan banyakkan lagi stok. Doakan ejulz k.

46 comments:

  1. ALHAMDULILLAH SUKSES BISNISNYA INSYAA ALLAH

    ReplyDelete
  2. My favourite aiskrim masa kecik2 dulu. Moga laris jualannya ya sis :)

    ReplyDelete
  3. Semoga terus di limpah kan rezeki yang barakah

    ReplyDelete
  4. Dulu rajin.. sekarang belum rajin kembali nak buat semula aktiviti ni tapi kalau buat bukan untuk jual tapi untuk anak-anak sendiri je.. hehehe..

    ReplyDelete
  5. sedap nih... lagi lah layan time panas2 nih... kalau dekat mau kita oder

    ReplyDelete
  6. Wah.. makin bertambah dan berwarna warni..

    ReplyDelete
  7. Wah makin meriah aiskrim nya! In shaa Allah semoga bertambah rezeki Ejulz sekeluarga

    ReplyDelete
  8. boleh kongsi resipi tuan?saya pun ada menjual aiskrim malaysia ni..tapi setakat ni yang biasa sahaja..bandung,oren dan asam boi. =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. saya biasa buat yg biasa2 je tuan. cari resepi kat google. hehe

      Delete
  9. Tempat ibu Etuza laris ni..simple nak buat murah dan laris..pasti ada rezeki tu tuan Ejul

    ReplyDelete
  10. Wah faberet kami ice cream jenis tok, slalu byk stok kat rmh kei mkn. Polah rasa oreo, jagung, gula apong, greentea, kcg merah gik Julz. Nyaman!

    ReplyDelete
  11. Dulu Zumal pernah juga buat bisnes ni. Best bisnes camni kan

    ReplyDelete
  12. Alhamdulillah, moga sukses ye.

    ReplyDelete
  13. Semoga sukses.. Bisnes area mana?

    ReplyDelete
  14. Nak beli singgit..pos ke Terengganu ye :D

    ReplyDelete
  15. rumah dkt dgn sekolah ya? sbb sy perhatikan rumah yg dkt dgn sekolah ni byk jual ais krim malaysia

    ReplyDelete
    Replies
    1. dekat tapi blm berkesempatan nak jual kat sekolah.. hehe

      Delete
  16. Alahai trlan air liur je laa

    ReplyDelete
  17. uuish ni kalo kita jiran ni CT da ketuk da
    pintu mintak sket hahaha..

    ReplyDelete
  18. sedapnya puas makan kalau bt sendiri

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...