Iklan

My Blogger My Blogger My Blogger My Blogger My Blogger My Blogger My Blogger

Monday, 16 March 2020

JOM FOLLOW MEMFOLLOW


Assalam..  

Ok. Hari ni ejulz tak tau nak post entry berkenaan apa.. hehe. Jadi, kali ni ejulz nak tambah kenalan blogger. Untuk itu ejulz perlu sedikit pertolongan korang semua. Tolong masukkan link blog sahabat blogger korang di ruangan komen di bawah. Ejulz akan follow kalau ejulz belum follow. Tu je. Senang.. Hehe

Korang juga dijemput follow kalau belum follow dan kalau rasa nak follow. Yang pasti ejulz akan follow kalau ejulz belum follow. hehe

SELAMAT MENAMBAH KENALAN BLOGGER



7 comments:

  1. Salam semua pembaca blog Ejulz. Silalah melawat ke https://ameridzuan.blogspot.com/ :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. dah lama follow.. bagi link kenalan blogger amer. sorang pun ok. kalau ejulz belum follow dia ejulz akan follow :)

      Delete
  2. ok mama dah folo sini. baru perasan mama x folo wjulz lagi

    ReplyDelete
  3. kamek mok introduce kawan kamek: https://secantikmanis.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dah terjah. X pasti dah follow ka blm. X nemu button follow buka k fon.

      Delete
  4. Contact Info.
    Telefon::::+60142279107
    W/A:::::::::+60142279107
    e_mail :::: iskandalestari.kreditpersatuan@gmail.com
    >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
    >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
    >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
    Sekiranya anda melihat iklan ini, sila beri diri anda bertuah kerana jawapan pencarian anda akhirnya berakhir kerana saya dapat menyatakan dengan jelas bahawa percubaan pertama dan satu-satunya untuk mendapatkan pinjaman dari organisasi berprestij ini sememangnya curang dan kebaikan berita adalah bahawa pada tahun ini 2020 dan juga berita baik lain adalah mereka boleh memberi pinjaman sebanyak Rm3.7juta dalam seberapa banyak yang anda boleh membuktikan kepada mereka bahawa anda boleh membayar ansuran bulanan secara tetap .. saya sangat gembira bahawa saya pinjaman Rm350k sememangnya berjaya kerana pada masa sekarang ini sangat sukar untuk mencari pemberi pinjaman yang asli tetapi rahmat Allah bercakap untuk saya bahawa saya tidak jatuh ke tangan penipu Jika anda memerlukan pinjaman tidak kira lokasi anda di Malaysia (Kuala Lumpur, Melaka, Kota Kinabalu, Kota Baharu dan sebagainya..)
    anda bebas untuk memohon walaupun mereka yang berada di luar Malaysia boleh>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
    >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
    Anda boleh menghubungi saya melalui
    e_mail:::::::::nurfazura294@gmail.com
    Telefon::::+60142279107
    W/A:::::::::+60142279107

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...