Iklan

My Blogger My Blogger My Blogger My Blogger My Blogger My Blogger

Saturday, 7 July 2018

Blogwalking Mood - Kasihku Amani

 

Blogger seterusnya yang meletakkan link adalah : 

test banner 

Blogger tuan rumah Kasihku Amani bernama Sha Mohamed . Ejulz selalu jugak la follow blog ni. Sha kebanyakannya berkongsi berkenaan dengan aktiviti2 rutin harian bersama anak2nya. Beliau juga rajin join segmen @ GA dari sahabat2 blogger. Sebagai seorang Pembantu Pustakawan, beliau juga berminat review buku dan review produk. Kalau ada yang berminat nak bagi job review produk/buku bolehlah hubungi beliau. Nak kenal lebih dekat dengan beliau? Jom terjah blog beliau. Klik banner beliau di atas..


Nak ejulz terjah blog korang pulak? Tinggalkan link blog korang kat entry BLOGWALKING MOOD ..

Bagi yang belum join segmen ejulz, boleh join kat entry SEGMEN ..



3 comments:

  1. selalu jugak melawat blog kaksha, one of my fav blog gitu hehe dah nama sama :p

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...