Monday, 30 July 2018

Segmen Bloglist 2018 A Secret Journey

https://sherlyanna97.blogspot.com/2018/07/segmen-bloglist-2018-secret-journey.html 

Jom suppor blogger Sherlyanna97 .. ^_^

 Cerita tentang diri?

Ermmm.. tak tau nak cerita tentang diri ejulz ni. hehe. Ejulz anak ke 4 dari 4 adik beradik. Ejulz seorang yg simple je.. Suami kepada seorang isteri. hehe. Insyaallah akan jadi seorang ayah. Doakan ejulz dan isteri k. Ejulz suka bersukan. Antara sukan yang ejulz minati adalah futsal, bola sepak, badminton dan tenis. Nak kata pandai main xde lah. minat je. Suka keluar peluh. Nak sihat katakan. hehe.. 

Ejulz suka buat kerja partime bagi menambah pendapatan.. Niat nak bagi sedikit kesenangan kepada kedua ibu, isteri dan Insyaallah kepada anak2 nanti :)

Kalau boleh ejulz nak kumpul blogger2 area Kuching ni. Boleh buat event @ fun meeting.. Main boling ker, tengok wayang ker ramai2. heehehee


9 comments:

  1. bagus rajin cari pendapatan sampingan.. smoga dipermudahkan segala urusan

    ReplyDelete
  2. good luck Ejulz..waktu muda2 ni la kena extra rajin cari pendapatan lebih, asal halal untuk isteri dan anak2 kan

    ReplyDelete
  3. Semoga dipermudahkan perjalanan hidup ejulz

    ReplyDelete
  4. good luck ejulz dan selamat menimang cahayamata

    ReplyDelete
  5. Semaga dipermudahkan buat Ejulz dan sekeluarga :)

    ReplyDelete

NASI ARAB TRAVEL MALAYSIAKU TERCINTA XCLUSIVE BOX

  Bersempena dengan Bulan Kebangsaan ini, Nasi Arab Travel melancarkan MALAYSIAKU TERCINTA XCLUSIVE BOX. Didatangkan dengan 2 varian, Varian...