Iklan

My Blogger My Blogger My Blogger My Blogger My Blogger My Blogger My Blogger

Wednesday, 25 July 2018

Jom support usahawan kita - INAMURNI

Kacang Kuning Telur

Kacang Telur 

Kacang Shandong Masin

Kacang Shandong 

Kacang Dal Salut Berempah

Kacang Dal Berempah 

Dan pelbagai jenis kerepek

 

Ejulz baru je lepas follow blogger ni. Jom follow beliau dan tempah kerepek beliau ^_^
Klik SINI


 


 
 

28 comments:

  1. saya tengok ia amat menyelerakan ..

    ReplyDelete
  2. Terima kasih kerana support usahawan perniagaan saudara Bro.. Dia dah lama blogging cuma kurang blogwalking je.. semenjak dua menjak ni dia aktif lain macam.. thank

    ReplyDelete
  3. Terharu saya, terima kasih sebab promote blog saya.. jasa anda akan dikenang dan saya ingat sampai bila bila.

    ReplyDelete
    Replies
    1. sama2 tolong setakat yg mampu.. support kwn2 blogger.. :)

      Delete
  4. KEREPEK SGBESAR MMG SEDAP HARGA PUN OK

    ReplyDelete
  5. semoga bisnes dia semakin maju =)

    ReplyDelete
  6. pehhhh berseleraaa teruss rasaa.

    ReplyDelete
  7. Perhhh sedap kalau dapat tu. Mengunyah tak berhenti selagi boleh

    ReplyDelete
  8. ehhhh sedapnya semua kerepek dia

    ReplyDelete
  9. Jon support usahawan kita.
    Mudah2an berjaya

    ReplyDelete
  10. Weh bab mknan ni wajib follow 😁

    ReplyDelete
  11. Baru je lepas melawat wall Ina Murni ni tadi, kalau dekat memang dah ajak husband pi kedai..jauh sangat masalahnya >_<

    ReplyDelete
  12. kena pakat sokong usahawan bumiputera...

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...