Iklan

My Blogger My Blogger My Blogger My Blogger My Blogger My Blogger

Tuesday, 31 July 2018

SEGMEN Tambah Duit Dengan Kerja PARTIME Dari EJULZ

Kali ini ejulz nak buat satu segmen bertajuk “SEGMEN Tambah Duit Dengan Kerja Partime Dari EJULZ”



Tujuan utama ejulz mengadakan segmen ini adalah bagi mengeratkan silaturrahim antara sahabat2 blogger semua. Selain itu, sedikit sebanyak dapat membantu sahabat2 blogger yang sedang mencari kerja partime dan usahawan2 yang sedang mencari pekerja2 partime untuk perniagaan mereka. Dan selain itu juga, ejulz membuat segmen bertajuk seperti di atas kerana ejulz nak bagi hadiah buku berkenaan partime untuk korang.


Ok, tanpa membuang masa ejulz nak bagitau cara2 join segmen ni. Macam biasa. Simple jer.. ^_^


1. Follow blog Ejulz / Aerill Hassan / ShirVen / Shafyqah
2. Follow Instagram Ejulz / Aerill Hassan / ShirVen / Shafyqah
4. Buat entry bertajuk “SEGMEN Tambah Duit Dengan Kerja PARTIME Dari EJULZ”
5. Tampal banner kat atas pada entry korang dan backlink ke entry segmen ni.
6. Nyatakan kerja partime yang korang sedang buat / suka buat / dalam perancangan nak buat / sekiranya korang memerlukan pekerja partime dari kalangan blogger (Nyatakan sekiranya ada. Kalau tak ada abaikan ^_^)
7. Last sekali, macam biasa letak link entry korang di ruangan komen di bawah
8. Hanya terbuka kepada blogger yang menetap di MALAYSIA sahaja ^^

Segmen tamat pada 31 JUL 2018..



 HADIAH???

1. Ok, berkenaan hadiah pulak seperti yang ejulz bagitau kat atas ejulz nak bagi hadiah buku "Tambah Duit Dengan Kerja Partime" yang ditulis oleh Mohd Aliff Mohd Nor untuk seorang pemenang. Semoga buku ini bermanfaan untuk korang mencari rezeki lebih yang halal. Insyaallah.


2. Indok Chanteq Kuching akan memberi 1 tudung untuk seorang pemenang..

Image may contain: 1 person, standing

3. ShirVen pulak nak bagi RM30 kepada seorang pemenang..



+



4. Aerill Hassan pulak nak bagi topup RM10 kepada 2 orang pemenang..


5. Firulcollections pun nak bagi wang tunai RM20 kepada seorang pemenang..





6. Shafyqah pula nak bagi pencil case kepada seorang pemenang




Seperti biasa, pemilihan pemenang dibuat melalui RANDOM.ORG k.. Harap sahabat2 blogger semua sudi join segmen ejulz kali ni k.. ^_^

SENARAI PESERTA


 



123 comments:

  1. Salam ejulz akak join
    http://www.sheilainspire.com/2018/07/segmen-tambah-duit-dengan-kerja-partime.html

    ReplyDelete
  2. Salam saya join ya http://themaiman.blogspot.com/2018/07/segmen-tambah-duit-dengan-kerja-partime.html

    ReplyDelete
  3. Satgi kami join ye Ejulz, jangan close dulu

    ReplyDelete
  4. Wahhh best pula.. kejap lgi join :D

    ReplyDelete
  5. join jugak! hehe

    https://z3tty.blogspot.com/2018/07/segmen-tambah-duit-dengan-kerja-partime.html

    ReplyDelete
  6. Sha joint
    http://kasihkuamani.blogspot.com/2018/07/segmen-tambah-duit-dengan-kerja-partime.html

    ReplyDelete
  7. Salam,
    Saya join jugak https://www.rodiahamir.com/2018/07/segmen-tambah-duit-dengan-kerja-partime.html

    ReplyDelete
  8. zaman sekarang memang perlu ambil peluang untuk tambah pendapatan.

    ReplyDelete
  9. Menarik!!!
    Okay lambat lagi closing date.
    Later boleh join.

    ReplyDelete
  10. selamat bersegemen kepada semua yg menyertai p/s nk join tp xde fb

    ReplyDelete
  11. good luck semua, nanti miza nak join jugaklah

    ReplyDelete
  12. ana join ya

    http://adna2029.blogspot.com/2018/07/segmen-tambah-duit-dengan-kerja-partime.html

    ReplyDelete
  13. saya join =)

    https://at-tarmizi.blogspot.com/2018/07/segmen-tambah-duit-dengan-kerja-partime.html

    ReplyDelete
  14. Dah join... :)

    http://www.huhahuhajerr.com/2018/07/segmen-tambah-duit-dengan-kerja-partime.html

    ReplyDelete
  15. Join

    https://fitrigiveawayblog.blogspot.com/2018/07/segmen-tambah-duit-dengan-kerja-partime.html

    ReplyDelete
  16. Menarik juga nie, good luck semua..

    ReplyDelete
  17. thanks ejulz invite

    https://kanvasdakwat.blogspot.com/2018/07/segmen-tambah-duit-dengan-kerja-partime.html

    ReplyDelete
  18. om join :)

    http://ombakbergigis.blogspot.com/2018/07/segmen-tambah-duit-dengan-kerja-partime.html

    ReplyDelete
  19. Assalamualaikum, saya join segmen awak..

    http://www.shikinrazali.com/2018/07/segmen-tambah-duit-dengan-kerja-partime.html

    ReplyDelete
  20. join ye :)

    http://www.kasihjuju.com/2018/07/segmen-tambah-duit-dengan-kerja-partime.html

    ReplyDelete
  21. Sis join ye...
    http://www.suriaamanda.com/2018/07/segmen-tambah-duit-dengan-kerja-partime.html

    ReplyDelete
  22. Ika join ya :)
    https://ikashoid.blogspot.com/2018/07/segmen-tambah-duit-dengan-kerja-partime.html

    ReplyDelete
  23. Menarik giveway tok... In shaa Allah kmk joined...

    ReplyDelete
  24. Assalamualaikum..
    sy join ya..
    http://www.ceriteraibu.com/2018/07/segmen-tambah-duit-dengan-kerja-partime.html

    ReplyDelete
  25. wah bestnya segmen ni.. buku tu pun mesti best. kalau ada masa nanti mam join lah

    ReplyDelete
  26. join

    https://belogsjm.blogspot.com/2018/07/segmen-tambah-duit-dengan-kerja-partime.html

    ReplyDelete
  27. Ada kelapangan nanti kak AS join ye ejulz

    ReplyDelete
  28. done!

    https://aniesandyou.blogspot.com/2018/07/segmen-tambah-duit-dengan-kerja-partime.html

    ReplyDelete
  29. DONE!!!

    http://tarotthefool.blogspot.com/2018/07/segmen-tambah-duit-dengan-kerja-partime.html

    ReplyDelete
  30. sudah tulis draft cuma belum siap lagi...

    ReplyDelete
  31. Join...

    http://ciklapunyabelog.blogspot.com/2018/07/segmen-tambah-duit-dengan-kerja-partime.html

    ReplyDelete
  32. join dan follow sini :)

    http://itsmelyya.blogspot.com/2018/07/segmen-tambah-duit-dengan-kerja-partime.html

    ReplyDelete
  33. Terima kasih atas jemputan . Saya akan join nnt.. Insha Allah..

    ReplyDelete
  34. Sis sertai segmen ini :

    URL : https://ladyinredplanner.blogspot.com/2018/07/segmen-tambah-duit-dengan-kerja-partime-dari-ejulz.html

    Instagram : @ladyinredplanner
    Facebook : Sis LZ

    Thank you..

    ReplyDelete
  35. MN join

    https://misynellynelissa.blogspot.com/2018/07/segmen-tambah-duit-dengan-kerja-partime.html

    ReplyDelete
  36. Thank you sudi invite!! ^^ nanti saya join ya! :D

    ReplyDelete
  37. JOINED:

    http://www.mariafirdz.com/2018/07/segmen-tambah-duit-dengan-kerja-partime.html

    ReplyDelete
  38. wawa join..")

    http://www.vitaminwawa.com/2018/07/segmen-tambah-duit-dengan-kerja-partime.html

    ReplyDelete
  39. Replies
    1. 31 JUL 2018 tamat :) lama lagi :)

      Delete
  40. wah banyaknya sponsor ek ermm best ni, rasa nak join gak lah kan mane tau ade rezeki kan

    ReplyDelete
  41. Mudah2an meriah sambutannya
    Tahniah

    ReplyDelete
  42. join jugak :D terima kasih atas undangan..

    http://www.umifuzy.com/2018/07/segmen-tambah-duit-dengan-kerja-partime.html

    ReplyDelete
  43. Wah, meriahnya GA ejulz! Ada masa lagi nak join ni 😊

    ReplyDelete
  44. meriah sungguh. banyak nya hadiah n banyak yang sponspor. terbaik. hehe

    ReplyDelete
  45. Saya join...

    http://jombercontest.blogspot.com/2018/07/segmen-tambah-duit-dengan-kerja-partime.html

    ReplyDelete
  46. Assalamualaikum, bismillah saya join.. :D menaikkan semula nama blog yang dah bertahun tak update.. Hahahaha..

    http://munauwaratul.blogspot.com/2018/07/segmen-tambah-duit-dengan-kerja-partime.html

    ReplyDelete
  47. http://anakdenesor.blogspot.com/2018/07/segmen-tambah-duit-dengan-kerja-partime.html join juga

    ReplyDelete
  48. Fiza join.. https://ourmemoria.blogspot.com/2018/07/segmen-tambah-duit-dengan-kerja-partime.html

    ReplyDelete
  49. join ya

    http://zafirahnazri.blogspot.com/2018/07/segmen-tambah-duit-dengan-kerja-partime.html

    ReplyDelete
  50. Kita join dengan gembiranya..

    http://www.mrsliez.com/2018/07/segmen-tambah-duit-dengan-kerja-partime.html

    ReplyDelete
  51. Rabia join tau.Sorry ye lambat join.
    https://rabiadawiyah21.blogspot.com/2018/07/segmen-tambah-duit-dengan-kerja-partime.html

    ReplyDelete
  52. joinnn

    http://www.mialiana.com/2018/07/segmen-tambah-duit-dengan-kerja-partime.html

    ReplyDelete
  53. hai Ejulz salam kenal. Del join segmen ni :)))
    http://www.cakapsinilah.com/2018/07/segmen-tambah-duit-dengan-kerja-partime.html

    ReplyDelete
  54. As salam. Abam Kie joins too....

    https://www.zukidin.com/2018/07/segmen-tambah-duit-dengan-kerja-partime.html

    ReplyDelete
  55. saya join ye :)

    http://www.farhanajafri.com/2018/07/segmen-tambah-duit-dengan-kerja-partime.html

    ReplyDelete
  56. Asyiqin join GA!

    https://www.asyiqin.com/2018/07/segmen-tambah-duit-dengan-kerja-partime.html

    ReplyDelete
  57. Done join ye :)

    https://www.nurzariniismail.com/2018/07/segmen-tambah-duit-dengan-kerja-partime.html

    ReplyDelete
  58. http://www.bondezaidalifah.com/2018/07/segmen-tambah-duit-dengan-kerja-partime.html

    Salam Bonde Join sini :)

    ReplyDelete
  59. good luck semua. saya tak dapat jon. tapi saya mendoakan yang baik-baik utk para peserta.

    ReplyDelete
  60. good luck kpd semua peserta..

    ReplyDelete
  61. As join :)

    https://iammasitahsamsudin.blogspot.com/2018/07/segmen-tambah-duit-dengan-kerja-partime.html

    ReplyDelete
  62. Selamat bersegmen Ejulz.. Sorry baru sempat singgah sini.. Tq sbb sudi singgah di www.leaazleeya.com

    ReplyDelete
  63. http://balqisbutnotbalqis.blogspot.com/2018/07/segmen-tambah-duit-dengan-kerja-partime.html.
    JOINED!

    ReplyDelete
  64. https://hanahhuzairi.blogspot.com/2018/07/segmen-tambah-duit-dengan-kerja-part.html

    salam,nana join !

    ReplyDelete
  65. https://messarah.blogspot.com/2018/07/segmen-tambah-duit-dengan-kerja-partime.html

    ReplyDelete
  66. menarik hadiah yang disediakan

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...