Iklan

My Blogger My Blogger My Blogger My Blogger My Blogger My Blogger

Saturday, 7 July 2018

Blogwalking Mood - Ruggedmom

 

Blogger seterusnya yang meletakkan link adalah : 




Blogger bergelar Rugged Mom . Ejulz tengok Rugged Mom ni aktif dalam travel ke tempat2 peranginan. Banyak entry2 beliau berkongsikan tempat2 peranginan baik di dalam mahupun di luar negara. Jika korang perlukan tour leader untuk trip berkumpulan ke Indonesia dan Vietnam bolehlah hubungi beliau. Jika ada yang berminat memerlukan blogger untuk review produk korang boleh jugak hubungi beliau. Nak kenal lebih dekat dengan beliau? Jom terjah blog beliau. Klik banner beliau di atas..


Nak ejulz terjah blog korang pulak? Tinggalkan link blog korang kat entry BLOGWALKING MOOD ..

Bagi yang belum join segmen ejulz, boleh join kat entry SEGMEN ..


1 comment:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...