Iklan

My Blogger My Blogger My Blogger My Blogger My Blogger My Blogger

Wednesday, 11 July 2018

Entry yang menyumbang pageviews paling banyak

Setakat hari ini (11 JUL 2018), entry yang menyumbang pageview paling banyak ialah BAHASA BIDAYUH SERIAN SARAWAK iaitu sebanyak 21,507 pageview. Jika nak tengok pageview blog ejulz ni xdalah sehebat blogger2 lain. Tapi entry ni lah yang banyak menyumbang pageview untuk blog ejulz yang x seberapa ni.
 

Bila ejulz search 'Bahasa Bidayuh Sarawak' kat cik gugel, blog ejulz tersenarai di muka pertama tapi di bawah sekali.. hehe


Terima kasih kepada sahabat2 blogger semua yang x jemu2 skodeng blog ejulz yang x seberapa ni tiap2 hari k.. 

Bagi yang belum join segmen ejulz jangan lupa join k.. Klik SINI ..


 



12 comments:

  1. tahniah...Del bru jer jinak-jinak..haha

    ReplyDelete
  2. tahniah ya sbb masuk page first google :)

    Aerill Hassan

    ReplyDelete
  3. haaa.... ramai gaknak tahu pasal bahasa bidayuh erkkk

    ReplyDelete
  4. tahniah.
    sesuatu yg tak byk org tulis kot, ejulz.
    so, sgt bagus if ejulz share benda tu.
    pv terbaik!

    ReplyDelete
  5. Tahnaih Ejulz .. kdg2 kita share kita tak sedar yg itulah menjadi rujukan ramai org :)

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...