Iklan

My Blogger My Blogger My Blogger My Blogger My Blogger My Blogger

Wednesday, 11 July 2018

Entry yang menyumbang pageviews paling banyak

Setakat hari ini (11 JUL 2018), entry yang menyumbang pageview paling banyak ialah BAHASA BIDAYUH SERIAN SARAWAK iaitu sebanyak 21,507 pageview. Jika nak tengok pageview blog ejulz ni xdalah sehebat blogger2 lain. Tapi entry ni lah yang banyak menyumbang pageview untuk blog ejulz yang x seberapa ni.
 

Bila ejulz search 'Bahasa Bidayuh Sarawak' kat cik gugel, blog ejulz tersenarai di muka pertama tapi di bawah sekali.. hehe


Terima kasih kepada sahabat2 blogger semua yang x jemu2 skodeng blog ejulz yang x seberapa ni tiap2 hari k.. 

Bagi yang belum join segmen ejulz jangan lupa join k.. Klik SINI ..


 



9 comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...