Iklan

My Blogger My Blogger My Blogger My Blogger My Blogger My Blogger

Thursday, 12 July 2018

Lain orang lain cara. Ini cara ejulz!!!

Ok. Ini cara ejulz berblog..

Pertama sekali ejulz akan balas kunjungan sahabat2 blogger yang ziarah dan komen di blog ejulz. Bagi yang ziarah je tapi tak tinggalkan komen sukar untuk ejulz kesan. hehe Rajin2 la tinggalkan jejak di blog ejulz lepas ni k ^_^


Yang kedua, ejulz akan terjah blog sahabat2 blogger yang berada dalam "Bloglist"..


Dan terakhir kalau berkesempatan barulah ejulz akan terjah sahabat2 blogger yang buat entry terkini melalui "Reading List"..


Ini cara ejulz. Cara korang macam mana? Boleh share kat ejulz x?  Mana tau ada yang boleh ejulz tambahbaik selepas ni.. ^_^




Jangan terlepas join segmen ejulz k.. Klik SINI ..

 
 

16 comments:

  1. betul tue janji singgah kan kita hargaia geng kita

    ReplyDelete
  2. kak liez pun duk tgh cr cara nak blogwalking dgn lebih berkesan... sekarang ni just duk blogwalking blog yang naik nama kat atas je.. tu yang payah nak buat

    ReplyDelete
  3. sama dengan cara akak juga. Bagi yang tinggalkan komen, in sya Allah akak akan kunjung balas cepat atau lambat.

    ReplyDelete
  4. Samalah kita... Cuma kadang2 line tenet molah hal... Lalu malas mok online.

    ReplyDelete
  5. Bagus la tu cara Ejulz..kami suka ade yg komen..org lain tak tau ler..haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. mmg suka.. terima kasih bnyk2 kepada yg sudi komen :)

      Delete
  6. Terima kasih sudi singgah blog saya :)

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...