Iklan

My Blogger My Blogger My Blogger My Blogger My Blogger My Blogger

Wednesday, 17 October 2018

Tak dapat buka blog sahabat

Ejulz suka terjah semula sahabat2 yang meninggalkan jejak kat ruangan komen.. Ada satu blog ni ejulz tak dapat baca kandungan blog.. kosong je. Blog tim87..


minta tolong sahabat2 buka link blog ni..


Dapat tak? 




35 comments:

  1. salam rabu,

    Boleh...

    https://belogsjm.blogspot.com/2018/10/the-red-heart-httpthe-red.html

    ReplyDelete
  2. Nieyl boleh buka..
    try guna browser lain..

    ReplyDelete
  3. Harap blog abam kie boleh dibuka.... Tq.

    ReplyDelete
  4. Boleh je open blog tu... tak ada masalah pun...

    ReplyDelete
  5. baru je bukak tadi..boleh masuk

    ReplyDelete
  6. sya pun hadapi masalah yg sama, ada beberapa blog yg sya tak blh bukak... dh cuba dr pg bawak ke petang tak blh2 jugak... sudahnya bukak ngn hp... boleh pulak... alahai

    ReplyDelete
  7. MASALAH BLOGGER KOT..SOKLUSA OKLH TU

    ReplyDelete
  8. Boleh buka, elok ja loading semua..guna browser firefox :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. dah guna browser lain. ntah pc ni x dpt..

      Delete
  9. dapat..mula-mula jak nya kosong kejap sik sampei 1 saat nya keluar content

    ReplyDelete
  10. Salam Jumaat..Ejul blog saya ok tak..risau jg jika kawan2 tak dapat lihat paparan blog Etuza

    ReplyDelete
  11. kalau blogger lain boleh buka, maknanya part kita yg ada prob. tp ni ok lg. ada tu langsung private blog... haaa nasib laa kalau kita x bls jejak...

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul tu.. pc ejulz ni prob kot..

      Delete
  12. blog loading kot ejulz. lambat sikit

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...