Iklan

My Blogger My Blogger My Blogger My Blogger My Blogger My Blogger

Wednesday, 24 October 2018

Baked Potato Cheese

Baked Potato Cheese (Beef) Terbaik dari ladang. Selain beef, chicken pun ada. Hanya RM6. Beli sekali mesti nak lagi. ๐Ÿ˜ Wife beli kat kawan dia..







#bakedpotatocheese #bakedpotato #sedap #nyaman #kuching #blogger #review #bloggermalaysia #bloggersarawak #bloggerkuching #kuchingblogger #sarawakbloggers #malaysiablogger


36 comments:

  1. Replies
    1. utk kawan2 yg berada di Kuching je. hehe

      Delete
  2. Mun dekat dah ku ngoder ๐Ÿ˜

    ReplyDelete
  3. Wowww. murah dann nampak sgt sedap! Terliur pulak

    Ika datang singgah sini. https://ikashoid.blogspot.com/2018/10/harry-potter-mug-ceramic-tiles.html

    ReplyDelete
  4. WAH SEDAAAP TU TERINGIN NK RASA

    ReplyDelete
  5. murahnya... udahla besar gebus tgk isi nya....

    ReplyDelete
  6. sedap nmpknye..sbb ada cheese tu

    ReplyDelete
  7. alamak nmpk sedaplah pulakkkkk

    ReplyDelete
  8. Wow terliur..nak kena buat ke hape nih huhu

    ReplyDelete
  9. Boleh nampak cheese tu, macam banyak je..

    ReplyDelete
  10. wow! gojes.
    sini lom ada yg jual.
    terasa nak buat sendiri jer bila tgk gambo ejulz ni :)

    ReplyDelete
  11. hah!! berselera nampak. xda delivery ke KL ke? hahahahaha

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...