Iklan

My Blogger My Blogger My Blogger My Blogger My Blogger My Blogger

Saturday, 27 October 2018

Hasil Shopping Hari Ini

Hasil shopping shopee arini.. Jadi budak2.. tak sedar diri dah tua.. hehehe^_^






HDMI to VGA Video Converter with audio. Aritu beli kat kedai yang jenis xda audio.. RM5+.++. Yang ni hanya RM17.50 je..

Image result for 1080p hdmi to vga converter

PS3 Controller. Tadi survey kat kedai game paling murah RM88 satu. Beli kat shopee RM73.09 dapat beli dua controller..
Image result for ps3 controller

Jom shopping di Shopee.. 



30 comments:

  1. Wah berbaloi-baloi kan hehehe

    ReplyDelete
  2. tak apa, keperluan mengisi masa senggang /..kebetulan lelaki ..tak kira usia tetap nak main juga..

    ReplyDelete
  3. harga pun ok ja..penangan 11 ..

    ReplyDelete
  4. aida lom shopping lagi.
    ari ni baru settle byr bills, ejulz.
    then, da plan dah bajet brg skola anak2 for 2019.
    hmmmm seram nak klik shopee ha ha h ah ha :)

    ReplyDelete
  5. smpai 11.11 shopee ada sale kan? moh ler kita bershopee :D hehehe

    ReplyDelete
  6. Senang sekarang nie... nak shopping pun boleh buat online....

    ReplyDelete
  7. Kamek belum mau msk, so far belum ada nok perlu gilak tuk dibeli, risau mun dh stat mskkn dlm cart, yea mau tok mau. Tau2 bila cek out, biru mata itam liat amt ๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ

    ReplyDelete
  8. Eehh berbezalah harganya tu. Jimat sikit tapi sikit-sikit pun lama-lama banyak juga

    ReplyDelete
  9. Tak pernah try lagi shopping kat shopee

    ReplyDelete
  10. ini sgt bahaya๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†

    ReplyDelete
  11. rabia tak pernah lagi shopping online

    ReplyDelete
  12. bila ada sales memang rasa nak borong semua je./

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...