Friday, 26 October 2018

Home made pool table


Khas untuk kawan2 yang berada di Kuching.. 






28 comments:

  1. Wah, dh makin kreatif org kenek tok. Bagus juak kan

    ReplyDelete
  2. Wow buat sendiri ni? Canggih... :)

    ReplyDelete
  3. Pernah main tapi tak reti sangat. Best jugak kalau ada kat rumah ni :P

    ReplyDelete
  4. sangat kreatif..saya singgah dan follow sini

    ReplyDelete
  5. kalau men pool kat FB lisa tereer.. kalau btul2.. ketinggian tak cukup hahahaha

    ReplyDelete
  6. kreatifnya.. takkan harga RM1 ja tu. hehehe

    ReplyDelete
  7. ni yg buat x keluar2 rumah😆

    ReplyDelete
  8. tak reti nak main pool tapi meja dia nampak cantik sangat.

    ReplyDelete
  9. tu dia smpai homemade lagi meja nya

    ReplyDelete

NASI ARAB TRAVEL MALAYSIAKU TERCINTA XCLUSIVE BOX

  Bersempena dengan Bulan Kebangsaan ini, Nasi Arab Travel melancarkan MALAYSIAKU TERCINTA XCLUSIVE BOX. Didatangkan dengan 2 varian, Varian...