Iklan

My Blogger My Blogger My Blogger My Blogger My Blogger My Blogger

Friday, 5 October 2018

Birthday giveaway by Mazuriah Mohamed

http://mazuriah.blogspot.com/2018/10/birthday-giveaway.html 

Jom join GA ni.. klik banner k. Syarat mudah je..

1. Follow blog mazuriah.blogspot.com Ejulz dah lama follow

2. Buat entry bertajuk 'Birthday giveaway by Mazuriah Mohamed'. Ceritakan serba sikit bagaimana boleh jumpa blog ini.  Macam mana boleh jumpa blog mazuriah.blogspot.com? Ejulz biasanya kalau BW kat blog sahabat2 blog ejulz, ejulz akan singgah n follow juga kat blog2 yang ada pada bloglist diorang atau yang komen kat blog diorang.. Kat blog siapa ejulz tak ingat.. Sebab banyak sangat blog yg ejulz singgah. hehe.. Alhamdulillah.. kalau dah follow tak berpeluang la nampak GA ni. hehe.. Apa2 pun ejulz ucapkan Selamat Menyambut Hari Lahir. Semoga panjang umur, dimurahkan rezeki, dipermudahkan segala urusan dan bahagia bersama keluarga tercinta..
3. Tampal banner penyertaan dan backlink kepada entri ini sahaja Done..
4. Tinggalkan link di ruang komen. Done..

Tempoh penyertaan sehingga 31 Oktober 2018. 10 hadiah istimewa akan diberikan kepada insan yang bertuah.


 

21 comments:

  1. Goodluck... Thanks info. Kejap gik ada masa maok juak join.

    ReplyDelete
  2. Best of luck, Ejulz.. Semoga ada rezeki untuk awak..

    ReplyDelete
  3. Terima kasih sudi join GA saya. All the best. Rajin Ejulz komen kat blog. :)

    ReplyDelete
  4. banyak BW ejulz ni sampai tak hingat ha ^^

    Syaza join juga http://www.vitaminsyaza.com/2018/10/birthday-giveaway-by-mazuriah-mohamed.html

    ReplyDelete
  5. Hai,jom join segmen saya!

    https://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/2018/10/segmen-saya-nak-buku-free-by-cuya.html

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...